napisałem takie cos:
<? if(chmod('../'.$_POST['nazwa'], 0777)) if($_POST['nazwa'] != $_POST['nazwa_2']) chmod('../'.$_POST['nazwa_2'], 0644); ?>
ale wywala mi za kazdym razem takie błędy:
../gazetka.html
Warning: chmod(): Operation not permitted in /home/trzymiel/public_html/gimbuda/galeria/podstrony_edycja_usun.php on line 20
../gazetka.html
Warning: fopen(../gazetka.html): failed to open stream: Permission denied in /home/trzymiel/public_html/gimbuda/galeria/podstrony_edycja_usun.php on line 27
Nie można odnalezć pliku!
Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/trzymiel/public_html/gimbuda/galeria/podstrony_edycja_usun.php on line 30
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/trzymiel/public_html/gimbuda/galeria/podstrony_edycja_usun.php on line 35
Wystšpił bład podczas zapisu zmian!
Warning: flock(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/trzymiel/public_html/gimbuda/galeria/podstrony_edycja_usun.php on line 39
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/trzymiel/public_html/gimbuda/galeria/podstrony_edycja_usun.php on line 40
Warning: chmod(): Operation not permitted in /home/trzymiel/public_html/gimbuda/galeria/podstrony_edycja_usun.php on line 42
Chmod pliku który zmeinia zawartość tego pliku jest ustawione na 777 i folder też ma ten sam argument, w którym jest ten plik.
Jak recznie zmienie chmody to wszystko smiga, ale równierz wyświetlają sie błędy chmodów. Ale to jest beznadziejne jak trzba recznie ustawiać do każdego pliku chmody!!!
Potrzebuje tego, wiec licze zę mi pomorzecie.