Z uwagi na coraz większą ilość zleceń, szukam współpracownika/podwykonawcy/pomocnika. Nie szukam osoby wszystkowiedzącej, ale raczej kogoś otwartego na nową wiedzę, kto nie boi się zadawać pytań i umie korzystać z Google.
Co musisz umieć?
- bardzo dobrze PHP 5, ze znajomością nowoczesnego frameworka MVC (Symfony 2, Zend, Laravel, Yii)
- wiedzieć po co zakłada się indeksy w bazie danych
- dobrze ogarniać frontend, szczególnie JavaScript (jQuery, AJAX)
- dobrze komunikować się po angielsku (zachodni klienci, specyfikacja i cała komunikacja po angielsku)
- umieć posługiwać się systemem kontroli wersji (Git / SVN)
- być komunikatywnym, nie bać się zadawać pytań jeśli czegoś nie wiesz albo czegoś jeszcze nie umiesz
- dotrzymywać terminów. Nie interesują mnie osoby, które dzień przed deadlinem nagle znikają na tydzień
Co oferuję?
- ciężką, ale dającą satysfakcję pracę. Na początek kilkanaście (do ok. 30) godzin tygodniowo
- dobre i terminowo płacone pieniądze (zaproponuj swoją stawkę godzinową)
- ciekawe i bardzo zróżnicowane projekty (od Wordpressa, przez Magento do własnych portali stworzonych od zera)
- moją pomoc i wiedzę (w ramach możliwości) w razie potrzeby
- zlecenia polegające na programowaniu, bez zabawy w cięcie layoutów z PSD
Zainteresowany?
Wyślij mi info o sobie. Może być kilka zdań, CV, portfolio, trochę kodu - cokolwiek. No i oczywiście swoją stawkę godzinową. Skontaktuję się ze wszystkimi. Email: sowiq@sowiq.net