Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Połączenie logowania z myBB
Forum PHP.pl > Forum > PHP
Mati010
Witajcie, mam pytanie w jaki sposób zabrać się za to? Mianowicie chciałbym zrobić logowanie na stronie głównej mojej strony do forum MyBB lecz zamiast przenoszenia mnie do forum chciałbym po prostu, aby na stronie mojej wyświetlała się informacja Witaj IMIE na stronie!

Aktualnie mam zrobione po prostu logowanie i przenoszenie na stronę forum:
  1.  
  2. <div class="login"></div><div class="haslo"></div>
  3. <form method="post" action="forum/member.php" ><input type="hidden" name="action" value="do_login" />
  4. <div class="loginbutton"><input type="text" name="username" value="Podaj tutaj swój login..." onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value=''"></div>
  5. <div class="haslobutton"><input type="password" name="password" value="Podaj tutaj swój login..." onfocus="if(this.value==this.defaultValue)this.value=''"></div>
  6.  
  7. <input type="submit" class='zaloguj' name="loginsubmit" value="" />
  8.  
  9. </form>

Nikt nie ma pomysłu na to?
markuz
Sprawdź w jaki sposób przechowywane są dane o zalogowaniu danego użytkownika (zapewne w ciasteczkach, sesji, bazie danych). A potem odnieś się do tego z poziomu strony głównej.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.