Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] www.pracawue.pl
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
olo_b19
Witam !

prosze o Ocene stronki:
www.pracawue.pl

Pozdrawiam _b19
GG# 84 69 64
Vertical
Ładny flash. Logo trochę nieudane... skoro to ma być UE, to raczej gwiazdki powinne być na niebieskim tle, a nie na czerwonym. Miejscami też trochę niedobrane kolory (szary, czerwony, niebieski obok siebie).
revyag
Strona ładnie wygląda, ale jak odpaliłem mozillę to straszne rzeczy zaczęły się nią dziać smile.gif
olo_b19
Cytat
... ale jak odpaliłem mozillę to straszne rzeczy zaczęły się nią dziać

Mozesz powiedziec jakie ?

Sprawdzałem pod IE 6, Mozillą 1.7.2, FireFox 0.9.2, Sylaba Komunikator 4.7 smile.gif , OPERA 7.23 i wyświetla OK

Aaa no i pod OPERĄ 7.54 tez sprawdzałem i w sumie tez dobrze wyświetla, z jednym małym szczegółem ....

Pozdrawiam _b19
GG# 84 69 64
-maciek-
mi sie podoba biggrin.gif
i w mozilli dziala dobrze
Seth
W Firefox 1.0 czasami rozpada sie top.

Kolorystyka zle dobrana - za duzo kontrastow, ktore daja po oczach - i te zolte gwiazdki na czerwonym tle :?

Poza tym IMO strona nie wzbudza zaufania aby wogole zagladac do ofert pracy jak i umieszczac tam swoje CV.

Ale pomysl niezly.
dag
Po co komuś kto przegląda portal pracy wiadomości o walutach (no może z wyjątkiem PLN i Euro, bo to serwis o pracy w UE) czy informacje o "Zamieszki na Wybrzeżu Kości Słoniowej"??
revyag
Ten top to jedna sprawa, problem jest też z dołem.Przy pierwszym załadowaniu strony robi się spory odstęp, między stroną i dołem przeglądarki. Sprawa jest o tyle dziwna, że jak przeładuje strone to jest juz ok.
Sprawdzałem na Fireoxie 1.0 i Mozilli 1.7.2.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.