Scorpinus11
12.02.2014, 08:41:19
Witam, mam taki oto problem: Otoz posiadam dwa gotowe pliki php. Na jednym widnieja tabele ktore uzupelniaja sie automatycznie danymi z serwera, drugi na ktorym sa podane inne dane w formie tekstowej. Moje pytanie brzmi: jaka funkcje zastosowac lub co zrobic aby plik do ktorego chce przeniesc tabele w niezmienionej formie i z automatycznym uzupelnianiem do drugiego pliku, tzn aby drugi plik bez problemu laczyl sie z plikiem 1 i pobieral od niego wszystkie dane, i aby 1 plik przekazal cala zawartosc danych do pliku 2 tak jakby byly jednym? Mam nadzieje ze ktos pomoze. Pozdrawiam
mar1aczi
12.02.2014, 08:49:45
include_once/require_once?
Scorpinus11
12.02.2014, 12:13:13
tak tylko require_once jest uzyte w jednym jak i w drugim pliku. Ok inaczej pliki maja zalozmy nazwy, plik1.php plik2.php, plik3.php. Chce aby plik 2 pobieral dane z pliku 1 czyli jak wstawie tabele do pliku 2 aby pobieral aut. dane z tabel z pliku 1 poniewaz sa inaczej napisane. w pliku 1 jaki w 2 jest juz require_once 'plik3.php'. Prosze o pomoc. Pozdrawiam
pomoze ktos?
markonix
12.02.2014, 13:39:30
W plik 2 nie pobieraj żadnych "innych plików" tylko pobierz te dane i wyświetl je w zmienionej formie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.