Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat] Poszukuje grafika
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
marcio
Witam razem z kolegami ze studiow przyszedl nam do glowy ciekawy pomysl ktory chcemy zrealizowac.

Do zrealizowania pomyslu potrzebujemy grafika z pasja najlepiej freelancer-a ktory mialby za zadanie zrobic ciekawy layout, schludny, prosty, nowatorski i na duchu czasu.

Osoba ktora zrobi layout strony glownej jak i jej poszczeglnych komponentow bedzie mogla uczestniczyc w projekcie i dzielic przychodami ze strony.

Zainteresowanych zapraszam na pw lub email: marcio199226@gmail.com

Zaznaczam ze projekt bedzie dzialal za granica.

Ewentualnie inne zainsteresowane osoby po zapoznaniu sie z projektem moga zapodac kosztorys.

Dziekuje i milego wieczoru.
Damonsson
To szukasz murzyna, czy płacisz? Określ się.
marcio
jak jestes murzynem to moze byc mow za siebie jest napisane ze jesli ktos jest zainteresowany to bedzie czlonkiem projektu i bedzie kawalek tortu i dla niego, jesli sie nikt nie znajdzie ewentualnie mozemy zobaczyc kosztorys.

A tak ogolnie to jak masz pisac takie bzdury nie pisz wcale.
Damonsson
Członkiem to jesteś tutaj jedynie Ty.

Nie wszyscy mają czas wczytywać się w Twoje wizje i opowieści z krypty, więc dopytuję, żeby wiedzieć, czy dobrze zrozumiałem, że szukasz murzyna i mogę raportować post jako [Wolontariat]

Co by nikt poważny, nie tracił czasu na analizę Twojego tematu, czy płacisz, czy może jednak nie płacisz, czy może zastanowisz się czy zapłacić, jak murzyn się nie znajdzie.

Na moje to możesz płacić nawet w pączkach, to sprawa między Tobą, a grafikiem. Ale określaj się jasno, żeby inni wiedzieli.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.