Klepię wtyczkę do opery i potrzebuję doczepić coś do strony, informacje gdy wykryje dany url.
Mam taki kod js:
if(location.href.match(/allegro\.pl\/[0-9]{1,}-.+\.html/g)) var url = location.href; if(location.href.match(/youtube\.com\/watch\?v=[a-zA-Z0-9]{1,}/g)) var url = location.href; if(url) window.onload = load; function load(){ document.write('<h1 style="font-size:25px; color:red;">INFORMACJA</h1></body></html>'); }
to co ten skrypt robi to zastępuje mi całą stronę tą informacją zamiast dodać ją do strony. Potrzebuję dodać do strony najlepiej w dolnym lewym lub prawym rogu. Próbowałem document.getElementsByTagName('body') ale nie zwraca mi nic (jeżeli jest to wtyczka). Nie wiem jak to ugryźć. Potrzebuję tylko doczepić coś do strony a męczę się już 2 dni. Wtyczka ma wiele url-i, nie tylko 2 dlatego nie mogę obrać miejsca na stronie na bazie jakiegoś tagu ponieważ nie znam struktury każdej ze stron. Jest na to sposób? by po prostu wyświetlić info gdy znajdzie link z location.href bez użycia query tylko js?