Mam problem z przypisywaniem zwróconych wartości z URLVariables do tablicy w ActionScript.
Gdy zdarzenie onCompleteHandler jest wykonane, wartości się pięknie zwracają i przypisują do this.broadcast, i mogę sobie porać wszystko np this.broadcast['id'], this.broadcast['name'].
Jednak gdy próbuję pobrać te wartości w konstruktorze Player pod tą funkcją która została wcześniej wykonana, wartości jest null. Obojetnie gdzie próbuję pobrać wartość jest null, chociaż funkcja została wykonana więc powinna być wartość przpisana do this.broadcast, jednak tak się nie dzieję.
Dlaczego ? Jak mogę przypisać warotści zwrócone przez URLVariables do np tablicy, bym mógł później wyciągać je w dowolnym miejscy w klasie ?
Dzięki za każdą pomoc

package { import flash.display.*; import flash.net.*; import flash.media.*; import flash.events.*; import flash.utils.*; public class Player extends MovieClip { var nc:NetConnection = null; var ns:NetStream = null; var token:String = null; var broadcast:URLVariables = null; var broadcast_id:String = null; public function Player() { this.message.text = 'Connecting ...'; //this.broadcast_id = LoaderInfo(this.root.loaderInfo).parameters.broadcast; this.broadcast_id = '135'; this.getBroadcast(); trace(this.broadcast); trace(this.broadcast['id']); } public function getBroadcast() { var urlLoader:URLLoader; var urlVariables:URLVariables = new URLVariables(); urlVariables.broadcast = this.broadcast_id; var urlRequest:URLRequest = new URLRequest('http://localhost/get'); urlRequest.method = URLRequestMethod.POST; urlRequest.data = urlVariables; urlLoader = new URLLoader(); urlLoader.dataFormat = URLLoaderDataFormat.VARIABLES; urlLoader.load(urlRequest); urlLoader.addEventListener(Event.COMPLETE, onCompleteHandler); urlLoader.addEventListener(IOErrorEvent.IO_ERROR, onErrorHandler); } public function onCompleteHandler(e:Event):void { this.broadcast = new URLVariables(e.target.data); trace(this.broadcast['id']); } public function onErrorHandler(e:IOErrorEvent):void { trace("ioErrorHandler: " + e); } } }