Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [IPB]Błąd w showtopic
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
Vertical
Witam. Mam pewien problem. Otóż, kiedy wpisuję w przeglądarce "...index.php?showforum=1", wszystko działa dobrze. Pokazuje się forum podstawowe "A test forum". Problem powstaje wtedy, gdy próbuję zobaczyć temat wpisując "...index.php?showtopic=3". Wtedy powraca mi do strony głównej forum (do "index.php"), ale w adresie jest nadal "...index.php?showtopic=3". Co może być nie tak?
Istnieje też inny problem. Po kliknięciu przycisku "wyślij" w oknie dodawania tematu, pokazuje mi się biały ekran.
CoB
1. czasami jak się używa header("Location: ..."); to zostaje adres ale sajt jest przekierowany... nie wiem czy to dokladnie o to chodzi w tym problemie
2. odśwież
Vertical
1. W index.php nie ma użytej funkcji header(). Chyba nie o to chodzi tym bardziej, że powinno działać. Nic nie modyfikowałem. Nawet przeinstalowałem całe forum, ale nadal bez rezultatu.
2. Odświeżyć już próbowałem, ale jedyne, co się stało, to po prostu wysłało dane jeszcze raz i miałem dwa takie same tematy dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.