Ostatnio postanowiłem poświęcić mój czas na spanie na coś ciekawszego. Tak więc jak już pewnie przeczytano w temacie - android. No więc w mojej nudnej pracy przeczytałem sobie kilka artykułów i piwróciwszy do domu włączyłem laptopa i zainstalowałem co trzeba

Ku mojemu zdziwieniu wszystko prawie poszło bez przeszkód. Śmiga całkiem dobrze(prócz oczywiście mulącego emulatora...). Postanowiłem zaryzykować podpalenie ścieżek(z moim fartem wszystko jest możliwe...) i podłączyłem moją kochaną Xperie aby Skompilować startowy program z.eclipse. Wow. Wszystko działa.

Tak więc grzebie sobie w eclipse analizując kod ale coś mnie wzięło alby przejść z wersji graficznej projektowania layout'u na xml i teraz problem. Jak powrócić spowrotem do wersji graficznej?

Tak tak... Pewnie wygląda to śmiesznie i żałośnie acz kolwiek mam nowszą wersję eclipse niż we wszystkich kursach i trochę inaczej to wygląda. Poza tym nawet nigdzie nie jest napisane jak powrócić do wersji graficznej... Może częściowo moją ciemnote wspomaga brak snu. W każdym razie byłbym wdzięczny za pomoc.