Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: problem zielonego w eclipse - android
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Wazniak96
witam,

Ostatnio postanowiłem poświęcić mój czas na spanie na coś ciekawszego. Tak więc jak już pewnie przeczytano w temacie - android. No więc w mojej nudnej pracy przeczytałem sobie kilka artykułów i piwróciwszy do domu włączyłem laptopa i zainstalowałem co trzeba smile.gif

Ku mojemu zdziwieniu wszystko prawie poszło bez przeszkód. Śmiga całkiem dobrze(prócz oczywiście mulącego emulatora...). Postanowiłem zaryzykować podpalenie ścieżek(z moim fartem wszystko jest możliwe...) i podłączyłem moją kochaną Xperie aby Skompilować startowy program z.eclipse. Wow. Wszystko działa. haha.gif

Tak więc grzebie sobie w eclipse analizując kod ale coś mnie wzięło alby przejść z wersji graficznej projektowania layout'u na xml i teraz problem. Jak powrócić spowrotem do wersji graficznej? facepalmxd.gif

Tak tak... Pewnie wygląda to śmiesznie i żałośnie acz kolwiek mam nowszą wersję eclipse niż we wszystkich kursach i trochę inaczej to wygląda. Poza tym nawet nigdzie nie jest napisane jak powrócić do wersji graficznej... Może częściowo moją ciemnote wspomaga brak snu. W każdym razie byłbym wdzięczny za pomoc. smile.gif
Turson
PPM na plik xml i i "Open with graphic layout" coś takiego
Wazniak96
No właśnie z tego co pamiętam to było tylko close(po co?) i nic więcej ale jeszcze w domu sprawdzę bo jak już pisałem mam dostęp do lapka dopiero od 23/24 więc trochę do kitu :/
Turson
Mówię o PPM na xml na liście plików, nie tabsie
Wazniak96
Okej.. Mój błąd smile.gif.

Teraz z dostępem do kompa widzę wszystko jasno. W każdym razie wybieram z listy open with -> other -> legalicy android layout editor i nic się nie dzieje. Otwiera mi w xml...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.