Temat jest ciekawy i sam napisałem taki skrypt który generuje tablice wulgaryzmów, jeszcze użyłem innej strony więc kolekcja jest spora, ale pewno by się znalazło więcej

gotowa tablica JS:
var slownik = ['kurwa', 'o kurwa!', 'kurwa ja pierdole', 'kurewsko', 'wykurwiście', 'kurwiszon', 'kurwica', 'do kurwy nędzy!', 'skurwysyn', 'podkurwić', 'zakurwić', 'zkurwić', 'wykurwić', 'nakurwić', 'chuj', 'chujowo', 'chuj wie', 'jak chuj', 'chujaj się', 'nima chuja we wsi', 'jak po chuju', 'ni chuj', 'śmierdzi chujem', 'jak chuj strzelił', 'chujnia', 'chuj ci w oko', 'pierdoliĆ', 'pierdol się', 'pierdole cię', 'wypierdalaj', 'spierdalaj', 'pierdolisz!', 'pierdolić to', 'pierdolny', 'o ja pierdole!', 'pierdolnie', 'podpierdolić', 'zapierdolić', 'zpierdolić', 'wypierdolić', 'napierdolić', 'jebaĆ', 'jebaj się', 'jebany', 'wyjebaj się', 'podjebać', 'zajebać', 'zjebać', 'wyjebać', 'najebać', 'inne', 'w pizde jeża!', 'rozdupi mi ryj', 'niema bata', 'nie wąsko', 'twój stary!', 'ciulaj się', 'ciulej mi gałę!', 'ciulów sto!', 'pałuj się', 'spierdalaj', 'ni w chuja ni w cipke', 'pędź bizony', 'debil', 'dzifk', 'dziwk', 'chujchuj', 'ehuj', 'jebac', 'jeban', 'jebie', 'kretyn', 'kurfa', 'kurw', 'korwa', 'ciota', 'cioto', 'kutas', 'mordapalant', 'palki', 'palko', 'pedal', 'pierdol', 'pizd', 'pleban', 'plebs', 'pleb', 'plebie', 'pojeb', 'wyjeb', 'wypierd', 'debile', 'debilu', 'dzifki', 'dzifko', 'dziwki', 'dziwko', 'huju', 'hujki', 'hujku', 'kretyni', 'kurwo', 'kurwy', 'kutasie', 'kutasy', 'palancie', 'palanty', 'pierdolciesie', 'pierdolecie', 'pierdolewas', 'pierdolsie', 'pizdo', 'pizdy', 'pojebie', 'pojeby', 'ruchajciesie', 'ruchajsie', 'skurwiel', 'skorwiel', 'skurwysyn', 'spierdalaj', 'walciesiena', 'walsienaryj', 'whoyou', 'wypierdalaj', 'kur\/\/a', 'chuj', 'ciota', 'cioto', 'cioty', 'cip', 'cipa', 'cipk', 'dziwk', 'fiuc', 'fiut', 'fjut', 'huj', 'jeb', 'kurew', 'kurw', 'kutas', 'pedal', 'pierdol', 'pizd', 'qrw', 'qurw', 'ruch', 'skurwiel', 'spierd', 'ssij', 'wyjebac', 'wypierd', 'zajeb', 'dzifk', 'dziwk', 'chuj', 'chuje', 'hujk', 'jebac', 'jeban', 'jebuny', 'jebie', 'kretyn', 'kurfa', 'kurw', 'korwa', 'ciota', 'cioto', 'kutas', 'pierdol', 'pizd', 'pleban', 'plebs', 'pleb', 'plebie', 'pojeb', 'suka', 'wyjeb', 'wypierd', 'debilu', 'dzifki', 'dzifko', 'dziwki', 'dziwko', 'huju', 'hujki', 'hujku', 'idioci', 'idioto', 'kretyni', 'kurwo', 'kurwy', 'kutasie', 'kutasy', 'pierdolciesie', 'pierdolecie', 'pierdolewas', 'pierdolsie', 'pizdo', 'pizdy', 'pojebie', 'pojeby', 'skurwiel', 'skorwiel', 'skurwysyn', 'spierdalaj', 'wypierdalaj', 'kur\/\/adebile', 'debilu', 'dzifki', 'dzifko', 'dziwki', 'dziwko', 'huju', 'hujki', 'hujku', 'kretyni', 'kurwo', 'kurwy', 'kutasie', 'kutasy', 'pizda', 'pizdo', 'pizdy', 'pojebie', 'pojeby', 'ruchajciesie', 'ruchajsie', 'skurwiel', 'skorwiel', 'skurwysyn', 'spierdalaj', 'walciesiena', 'walsienaryj', 'wypierdalaj', 'twojstary', 'twojastara', 'zjebie', 'pedale', 'fuck'] ;
Mam nadzieje że moderator mnie nie zbanuje za "przekleństwa" bo służą one pomocą.