Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] www.ggopisy.info
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
FcKgW
Zapraszam do przeglądania strony www.ggopisy.info . Z tego co wiem, najlepiej wygląda w IE, zgodność z innymi przeglądarkami postaram się w krótce naprawić.
scanner
Funkcjonalność praktycznie żadna.
Kategoria "wulgarne" chyba jest conajmniej nie na miejscu.
Sam sens istnienia tej witryny rozmywa się w mrokach niebytu.
Pozatym jakoś mi się niewidzi to coś, co miałoby być layoutem.

Jestem na NIE.
wassago
takich stronek jest mutum w sieci, ale nie bede sie rozpisywal o tresci bo nie to jest oddane do oceny. Jezeli chodzi o lay to niczym nie przyciaga, jezeli juz to wybralbym stronke opisy-gg.xxx, tym bardziej, ze sposob zaznaczania opisow jest zywcem sciagniety od w/w stronki. Te twoje zaokraglenia laya to sa troche przesadzone. Jedyne co mi sie podoba to te 4 grafiki kategorii, i za to dostaniesz 2/10

update: a za tego popupa dostaniesz jeszcze -2 = 0/10, cale szczescie ze FF blokuje to ustrojstwo.
FcKgW
Nie kazdemu musi sie podobac, grunt iz podoba sie odwiedzajacycm - o czym swiadcza rosnace statystyki.
Co do "sposobu zaznaczania opisow" - inaczej sobie tego nie wyobrazam, multum stron jak stwierdziles istnieje i praktycznie kazda ma taki sam sposob.
Co do popundera - co w nim nie tak? Wspomiana przez Ciebie stronka tez go posiada, z tymze jest to pop exit ... tiredsmiley.gif
wassago
gdyby nie to ze ocenialem ta stronke to przy popupie bym od razu wylaczyl ta stronke, a co innego gdy popup uruchamia sie przy wyjsciu, wtedy to nie ma wiekszego znaczenia bo przeciez wlasnie opuszam stronke.
Poza tym nie zmieniajmy tematu - mowimy o layu ktory jest malo ciekawy i juz. A ze statsy Ci rosna, no coz: gadu-gadu(L)users.
kszychu
Cytat(FcKgW @ 2004-11-30 12:22:55)
Nie kazdemu musi sie podobac, grunt iz podoba sie odwiedzajacycm - o czym swiadcza rosnace statystyki.

Cytat
"Jedzcie gówno! 10 000 000 000 much nie może się mylić!"
wassago
no to wszystko wyjasnia winksmiley.jpg FcKgW zwracam honor laugh.gif
Vertical
Cytat
Link
1 miesiąc - 8zł
2 miesiące - 15zł
3 miesiące - 22zł
O Wielkie Nieba! To ludzie sobie linków sami nie potrafią na stronce zamieścić?
Tak poza tym, to strona jest przeciętna... Blado wypada na tle innych stron o tej samej tematyce, ale to oczywiście tylko moje zdanie.
hwao
Strona taka sobie (tym bardziej ze wg mnie nie potrzebne sa takie strony) tak czy siak

Nie kompatybilna z kazda przegladaka, na FF sie sypie (fala leci w dol...) - czyta sie to jak barak poszanowania dla odwiedzajacego.

Kod
<TITLE>Opisy na gg, Opisy gg, Gadu-Gadu, gg, Statusy gg, Komunikatory, Opisy do GG</TITLE>

Title ma sie nijako do wyszukiwania wiec nie wiem poco tam slowa kluczowe...

Statusy na gadugadu
gg ma 4 statusy dos, zaraz wraca, nie widocz, niedos. Wiec nie widze filozofi w tym... chyba chodzilo o Opisy...
awides
1. -> 1/10
2. wolny serwer, dokładnie katastrofa 10 min żeby się strona ładowała ?
3. Ad blocked by KPF sad.gif
4. lepiej ją dopracuj pod firefoxa
5. ogólnie fatalna strona, o ile to można nazwać stroną.
wosz
Wedlug mnie nie jest tak zle winksmiley.jpg

Porownujac jednak Twoj serwis do wczesniej wspomnianego 'opisy-gg', zdecydowanie wybralbym ten drugi smile.gif Rzeczywiscie te zaokraglenie sa mocno przesadzone, wyswietlanie opisow wg mnie zerzniete z innego serwisu, strona malo funkcjonalna i jak dla mnie... wyszukiwanie opisow niewygodne. Top wogole nie ciekawy i nie wiem jak pod IE, ale pod moja Opera te zaokraglenia w topie o kilka pikseli zeszly na dol i wyglada to nieestetycznie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.