Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Gdynia] Młodszy programista PHP
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Praca oferowana (Job offers)
jsocha90
Młodszy programista PHP
Miejsce pracy: Gdynia Redłowo

DB-Team jest zespołem zajmującym się wdrażaniem systemów eCommerce i CMS, z wykorzystaniem platform Magento oraz eZ Publish.
Jesteśmy młodą firmą skupiającą doświadczonych specjalistów, tworzących ambitne serwisy internetowe dla wymagających klientów. Swoje umiejętności rozwijaliśmy w dużych, zagranicznych agencjach webowych, teraz oferujemy usługi wykorzystując zdobytą wiedzę.
W naszej codziennej pracy koncentrujemy się na jednych z najlepszych systemów open source dostępnych na rynku, stworzonych w technologii php. Pracując z nimi od lat, jesteśmy w stanie wykorzystać każdy z nich w optymalny sposób, dopasować się do wymagań klienta, zaproponować najodpowiedniejszy ich dobór i finalnie dostarczyć produkt wysokiej jakości. Oferujemy wykonanie całego serwisu jak i wsparcie we wdrożeniu każdej z wymienionych technologii.

Wymagane umiejętności:
dobra znajomość języka PHP,
znajomość i umiejętność zarządzania bazami danych (MySQL),
podstawowa wiedza dotycząca technologii internetowych (HTML, CSS, JS, itp.),
znajomość języka angielskiego pozwalająca na korzystanie z dokumentacji technicznej i podstawowe porozumiewanie się.

Dodatkowymi zaletami będzie znajomość:
Systemów e-commerce i/lub CMS (Magento, eZPublish lub innych),
Mile widziani absolwenci i studenci.

Oferujemy:
Pełny etat na umowę o pracę w 100% polskiej firmie,
Możliwy niepełny etat w początkowym okresie. na przykład dla osób kończących studia dzienne,
Dla osób podejmujących pierwszą pracę wdrożenie w świat branży IT,
Doszkalanie poprzez bezpośrednią współpracę z doświadczonymi programistami w zakresie organizacji pracy, technik programowania i poznania systemów CMS oraz e-commerce,
Luźną atmosferę pracy w biurze w doskonałej komunikacyjnie lokalizacji,
Dużo ciekawych i ambitnych projektów dla zagranicznych klientów,
Wynagrodzenie uzależnione od umiejętności 2 000 - 4 500 brutto.

Osoby zainteresowane naszą ofertą prosimy o przesłanie CV oraz listu motywacyjnego na adres: rekrutacja@db-team.pl z zaznaczeniem w temacie nazwy stanowiska.

Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)

DB-Team - Bartek Modzelewski
ul. Sportowa 8C/12
81-300 Gdynia
NIP 897-161-46-54
REGON 220751233
Nr ew. 75334
Pyton_000
od 2k brutto?
Przecież to poniżej krajowej...

PS. doczytałem "Pełny etat na umowę o pracę w 100% polskiej firmie,"
Więc kwota tłumaczy wszystko.
Turson
Poniżej krajowej co? Minimalna to 1680, "średnia" ok. 3700
morganus
Cytat(Pyton_000 @ 26.08.2014, 14:02:34 ) *
od 2k brutto?
Przecież to poniżej krajowej...

PS. doczytałem "Pełny etat na umowę o pracę w 100% polskiej firmie,"
Więc kwota tłumaczy wszystko.

czepiasz sie, chodzi o juniora, są widelki do 4500, to nie tak malo jak i tak pewnie takiego juniora trzeba bedzie douczyc zanim bedzie z niego pozytek.
Pyton_000
Dobra z tą minimalną wyjechałem wink.gif
To że DO tyle to nie znaczy że ktoś tyle dostanie.
Turson
2000zł brutto to 1500-1800 netto w zależności od umowy. Jak dla Juniora to ok. Szybko można sobie zasłuzyć na coś lepszego wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.