Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Szukam zajęcia php/mysql/jquery
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
Stiffler
Witam
Od stycznia uczę się programowania. Tak sie składa że szukam sobie zajęcia, gdyż jakoś tak wyszło że nie mam co robic. Potrafie tworzyć szablony w html/css/jquery, oraz tworzyć mniejsze aplikacje w php/mysql/js/ajax. Jestem początkującym, więc czesto potrzebuje wsparcia osób doświadczonych. Posiadam też wiedze na temat programowania modułów/pluginów/componentów/templatek pod joomle oraz concrete5. Jestem w stanie się uczyć nowych technologi na potrzy projektu.
Nie chodzi mi o pieniądze, mieszkam w UK i mam 25h kontrakt w jednym z warehousow. Za te pieniadze jestem spokojnie w stanie wyżyć i leciec na wakacje... 2 razy w roku heh.
Potrzebuje doświadczenia.
W gre wchodzi tylko praca zdalnia. Ewentualnie cos na ternie yorkshire w uk smile.gif

ps. Jezeli jakies pieniadze by sie pojawily, nie mialbym nic przeciwko.

ps2. Nie posiadam zadnych umiejetnosci graficznych! Potrafie obslugiwac photoshopa, ale jezeli chodzi o zaprojektowanie czekolwiek, bedzie sie to rownalo z podpisaniem tego pod spodem co to jest wink.gif
Pozdrawiam
nospor
Nedznie widze Twoją przyszlosc jako programista, jak nie rozumiesz zdania "Praca oferowana"... przenosze
Stiffler
Czysta pomyłka.
Przepraszam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.