Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ankieta
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
BudrysLP
Witam serdecznie.

Zdbieram dane do pracy iżynierskiej.

Jeżeli macie wolną chwilę i wypełnicie ankiete, będę bardzo wdzięczny.

http://ankieta-ms.cba.pl/

Dziękuję.
pedro84
Poszło.
sazian
wypełniona ale przydało by się poprawić jej wygląd gdyż jest bardzo nie czytelna, szczególnie ta tabela z radiobox'ami
Pyton_000
Szło smile.gif
Turson
Także!
tzm
I moja poszla
acidm
Poszło
Wazniak96
Trzymaj ;p
arstherapia
Poszło.
nospor
Liczycie na darmowe piwo czy jak? Tylko "poszlo" i "poszlo"... Smiem twierdzic, ze koles patrzac na ankiete widzi czy są nowe głosy czy nie. tongue.gif
Pyton_000
Przynajmniej wie skąd ma dobre głosy smile.gif
nospor
1) Skad ma wiedziec, ze akurat ci co tutaj liczą na to piwo, dali "dobre głosy"?
2) Z tego co widze jest to anonimowa ankieta, wiec nadal nie wie czyj głos należał do kogo
3) I jakoś nie widać by sam autor był zainteresowany tematem
Turson
Ja już w PW wysłałem dane do paypala i czekam smile.gif
nospor
@Turson skoro wyslales dane przez PW to po co jeszcze ogłaszasz się w temacie? Myslisz ze zaliczy to jako dwa głosy? tongue.gif
kayman
tak z ciekawości -> w zamian za poświęcony czas autor mógłby udostępnić wyniki ankiety, zawsze taka wiedza może sie przydać

poszło i moje
nospor
Swoją drogą robienie TR TD poza tabelką to średnio fajny pomysł wink.gif

No i ogolnie uzywanie tabelek tylko po to, by wyswietlic pod sobą pola RADIO, niczemu nie sluzy
Turson
Cytat(nospor @ 5.09.2014, 10:25:50 ) *
@Turson skoro wyslales dane przez PW to po co jeszcze ogłaszasz się w temacie? Myslisz ze zaliczy to jako dwa głosy? tongue.gif

Nabijam posty (w hydeparku) biggrin.gif
Forti
Cytat(nospor @ 5.09.2014, 10:29:32 ) *
Swoją drogą robienie TR TD poza tabelką to średnio fajny pomysł wink.gif

No i ogolnie uzywanie tabelek tylko po to, by wyswietlic pod sobą pola RADIO, niczemu nie sluzy

Oj tam, podejrzewam, że robił to "na szybkiego".

Moja ankieta również poszła, jestem ciekawy wyników końcowych.
tzm
@nospor , wiesz ze nie ktorzy bezinteresownie pomagaja?smile.gif Mnie to piwo tam wali serdecznie, ciesze sie ze moglem chlopakowi pomoc wystarczy mi satysfakcja jego a nie jakies wirtualne piwo.
Wazniak96
Znając życie widząc, że reszta olewa temat tez bym go olał, a tak skoro inni pomagają to i ja ruszę dłonią i odpowiem na te pytania chociaż nie lubię ankiet tego typu biggrin.gif
nospor
Cytat(tzm @ 5.09.2014, 13:36:59 ) *
@nospor , wiesz ze nie ktorzy bezinteresownie pomagaja?smile.gif Mnie to piwo tam wali serdecznie, ciesze sie ze moglem chlopakowi pomoc wystarczy mi satysfakcja jego a nie jakies wirtualne piwo.

Ty naprawde sadziles, ze ja mysle ze wy dla nagrody piszecie w tym watku? Oczaddziales??

Wnerwialo mnie jedynie, ze walicie bezsensowne posty w tym watku, to i w zartobliwy sposob chcialem Wam dac do zrozumienia, ze walenie "poszlo" jest "poronione". No ale widze niektorzy kiepsko stoją z "kumatowością" tongue.gif

ps: sądzisz też, że za te wszystkie posty na forum to ja dostaje 10zl za kazde "pomogl"? Nie, nie dostaje, wiec pytanie o bezinteresownosc jest naprawde dziwne... Tak, wiem, że są ludzie co pomagają bezinteresownie.
pedro84
Ku*wa, napisać facetowi co ma prawie 30k postow i 4k "pomógł" na forum, że niektórzy pomagają bezinteresownie. Mistrz!
Turson
Cytat(nospor @ 5.09.2014, 15:14:20 ) *
ps: sądzisz też, że za te wszystkie posty na forum to ja dostaje 10zl za kazde "pomogl"?

Mógłbyś za to kupić już niezłe autko biggrin.gif
nospor
Oj mógłbym.... czas pogadać z zarządem biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.