Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję programisty do wdrążenia strony
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
PROSK
Witam pilnie poszukuję osoby do wdrążenia projektu strony który jest już zakodowany w HTML/CSS pod wordpressa. Kontakt tylko GG: 10165575 oczywiście odpłatnie.
morganus
A, że tak zapytam, w co owy projekt ma zostać wdrążony ?

pedro84
Cytat(morganus @ 11.09.2014, 12:24:32 ) *
A, że tak zapytam, w co owy projekt ma zostać wdrążony ?

Czytamy, czytamy - przydaje się w życiu.

Cytat(PROSK @ 11.09.2014, 12:15:39 ) *
Witam pilnie poszukuję osoby do wdrążenia projektu strony który jest już zakodowany w HTML/CSS pod wordpressa. Kontakt tylko GG: 10165575 oczywiście odpłatnie.

nrm
Cytat(pedro84 @ 11.09.2014, 11:27:02 ) *
Czytamy, czytamy - przydaje się w życiu.

no właśnie, przeczytałeś? wink.gif Czy Ty też chcesz się "wdrążyć"? biggrin.gif
phpion
@pedro84: "Czytamy, czytamy" wink.gif wdrążony, a nie wdrożony. Czyli pewnie system jest, tylko faktycznie trzeba go gdzieś wdrążyć - pewnie w celach dogłębnego ukrycia go.
nospor
A ja ramach akcji "nie olewamy moderatorow, ktorzy zwracają nam uwagę na totalne byki" oraz akcji "nie powtarzamy tego samego byka po raz 50ty" zakładam autorowi moderacji postow. Może to go nauczy wkoncu odróżniać słowo wdrożyć od wdrążyć.
tzm
Chłopak po prostu nie potrafi zainstalować theme w WP a nie żadne ukryte systemy wink.gif
Ja powiedziałem że pomogę jak coś po pracy także nie napalajcie się bo hajs taki że pożal się boże:P na flaszkę będę miał.
pedro84
A tu u mnie w oczach się już automatyczna autokorekta włączyła chyba, bo widziałem tam tylko "wdrożyć" /i w pierwszym poście i w odpowiedzi, także nie załapałem w ogóle/.

Mea culpa smile.gif
tzm
Cytat('nospor')
Mimo uwag ciągle robienie kłującego w oczy byka. Toż to grozi utratą wzroku przez czytających

Lkingsmiley.png
PROSK
Nadal aktualne. Sprawa pilna. Kontakt GG: 10165575
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.