Cytat
Odwoływanie się do 98% użytkowników oznacza zwykle olanie tych najambitniejszych 2%. Te 2% nie korzysta z WIN+IE bo mieli na tyle pasji i samozaparcia, że zainteresowali się rozwiązaniami alternatywnymi.
misiek.. wyluzuj. uzywam netscape'a a pozniej mozilli od testowania stron ktore ja robie od 97 roku. moze wczesniej. lubie ta przegladarke ale kierujac projektem wole zalozyc zyciowo: panie w ksiegowosci maja wylacznie ms ie.
jesli grupa docelowa ma rowniez uzywac nn to co innego. trzeba za to poweidziec jasno - to podwyzsza koszty wykonania dziela.
Cytat
Myślę, że należy im się za to bonus, a nie spychanie na margines. Java nie wadzi nikomu - działa wszędzie tak samo dobrze.
lynx.. links.. domyslnie wylaczona java.. popupy z monitem o zainstalwoanei javy.
prosze pomysl nie jako fan a bardziej zyciowo - ile osob ma zainstalowana i uruchomiona jave.
Cytat
O gustach się nie dyskutuje - nie znosić możesz i nikt ci nie zabroni. Trudniej będzie jednak przed tym uciec. Myślisz, że programiści zrezygnują z rozwiązania dającego same korzyści? Nie sądzę.
ja nazwlabym to działanie optymalizacja procesu produkcyjnego - nie mowie zeby nie myslec o innych przegladarkach ale myslec pamietajac iz kazda rzecz zabiera czas. a poslizgi malo kto lubi.
pozdrawiam