Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Poszukuję programisty PHP MYSQL
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
qoryto
Poszukuję osoby która podejmie się zlecenia i wykona skrypt na przykładzie bustybay.com (+18)
Podstawowe czynności:
Rejestracja użytkownika, profil, dodawanie albumów, komentowanie ich, wiadomości między użytkownikami (prywatne) oraz komentowanie profilu usera (nie tylko dodanych zdjęć)
oraz ranking ocenianych (łapka w górę i w dół)
nrm
podaj stawkę per h bo nie wiadomo czy podsyłać dobry namiar w tym temacie czy nie wink.gif
kayman
jaka stawka godzinowa -> już znalazł kogoś za 450 zł za cały skrypt smile.gif
nrm
OMFG jaka patologia wink.gif
qoryto
Cytat(kayman @ 29.09.2014, 16:41:59 ) *
jaka stawka godzinowa -> już znalazł kogoś za 450 zł za cały skrypt smile.gif

No przykro mi bardzo, że nie wybrałem pana, ale po co mam przepłacać aż tyle? :-)

Cytat
myślałem że ma Pan jakiś określony budżet smile.gif

ok, moja cena to 6k PLN netto termin ok 30 dni

Moim zdaniem każdy ceni się według swojej miarki, ale czy to powód aby udostępniać prywatne wiadomości?
Wybrałem inną osobę, moja sprawa, wybieram to co dla mnie jest najbardziej korzystne.

Więc pozdrawiam serdecznie! ;- )
kayman
jest powód -> ja się swojej nie wstydzę a za każdym Pana zleceniem przytoczę ten temat by było jasne z kim mamy do czynienia

pozdrawiam smile.gif
fizzlebubble
O, chcę zobaczyć efekt końcowy biggrin.gif.
qoryto
Cytat(kayman @ 29.09.2014, 17:08:25 ) *
jest powód -> ja się swojej nie wstydzę a za każdym Pana zleceniem przytoczę ten temat by było jasne z kim mamy do czynienia

pozdrawiam smile.gif

Ależ widze ten ból w tym komentarzu, że to nie wybrałem Pana... tak mi przykro, że są aż tak zawistne osoby w tej polsce biggrin.gif

Pozdrawiam serdecznie smile.gif
aniolekx
ktoś miał podobny skrypt i go pogonił za 450pln, nie ma tu mowy opisaniu od zera smile.gif, pewnie w necie jest takich mnóstwo.
in5ane
Podałem stawkę, odpowiedzi nie dostałem biggrin.gif
peter13135
Dajcie spokój. Chyba macie faktycznie ból dupy, że znalazł kogoś taniej. Co z wami nie tak, że macie problem w tym, że ktoś zrobił to za 450zł ? Chcecie, żeby Kaczyński zrobił wam ministerstwo do spraw wycen projektów informatycznych ? Strzelam, że to jakiś student podjął się tego zadania, czy inny młody pehapowiec, co chce zdobyć doświadczenie i mieć do portfolio. Miał on więc strzelić stawkę 4 cyfrową ? Ocenił się według swoich możliwości.

Cytat
wybieram to co dla mnie jest najbardziej korzystne.

Skąd ta pewnośc, że to będzie korzystny wybór ? Po czym oceniasz ?

PS. Też chętnie zobaczę końcowe dzieło wink.gif
crazy191
Przepłaciłeś. Zrobię to za 199zł netto. Odwołaj tamtego gościa i skontaktuj się ze mną. Będzie Pan zadowolony.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.