Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [www] home page
Forum PHP.pl > Inne > Oceny
piechnat
http://piechnat.prv.pl
Kimor
Mogłeś dopasować stronkę do rozdzielczosci 1024x...
hwao
Mnie sie podoba szczeuglnie xhtml :-) +
Kolory nie sa najlepsze ale tez nie sa najgorsze ;-)
Logo lata a linie nie sa ladnie wygladzone popraw je (wokol liter)
homepage moze jakims grand. przejedz...
Ogolnie nie zle ale moglo byc lepiej popracuj nad dobieraniem kolorow
czachor
Jestem na TAK winksmiley.jpg Fajna kolorystyka, fajne (humorystyczne) teksty, wszystko fajne winksmiley.jpg Ten XHTML też fajny smile.gif
Seth
Ciekawe co Froyd by powiedzial na temat Twoich rysunkow blink.gif
scanner
Seth: ja mówię, ze są "lekko" niesmaczne i wskazują na silne skrzywienia światopoglądu autora spowodowane prawdopodobnie kompleksem małego....
mike
Cytat(Kimor @ 2004-12-05 20:34:53)
Mogłeś dopasować stronkę do rozdzielczosci 1024x...

27.5% użytkowników internetu używa rozdzielczości 800x600, wypadałoby ich uwzględnić.
ranking.pl

A co do stronki to polecam zmniejszyć obrazki HTML Valid i CSS Valid. Te standarode są jakieś takie wielkie.
piechnat
Cytat(scanner @ 2004-12-06 06:43:06)
Seth: ja mówię, ze są "lekko" niesmaczne i wskazują na silne skrzywienia światopoglądu autora spowodowane prawdopodobnie kompleksem małego....

hmmm.... to przerosło moje najśmielsze oczekiwania, dostałem nie tylko ocenę strony ale także i mojego światopoglądu laugh.gif big thx...

...a tak na poważnie to dosyć naiwne rozumowanie, a wnioski świadczą o mało skrzywionym toku rozumowania autora, właściwie to w ogóle nie skrzywionym, można by rzec prostym, chociaż to określenie bardziej pasowało by do formy wypowiedzi, wyjątkowo prosta a może i nawet "lekko" prostacka...
Vertical
Dobra strona, przejrzysta, kolory są dobrze dobrane, i przejrzysty licznik (zwykłe napisy, a nie ściągnięty z interii tongue.gif).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.