mam to na jakiegoś ftp wrzucić?
Witam,
jako, że musiałem się trochę zabrać za szkołę, to nie mialem czasu na zaglądanie tu, ale teraz już mam trochę wolnego więc wracam.
Jak już wcześniej pisałem mam submita który coś tam wysyła do pliku php, ale ma on to wysyłać do pliku bez odświerzania i wchodzenia w ten plik, czyli AJAX.
mam to zrobione tak:
<form method="post" id="zaloz" action="data/php/zaloz.php?action=zaloz" > <input type="submit" name="zaloz" id="zaloz" value="Załóż" > <form method="post" id="sell" action="sell.php?action=sell" > <input type="submit" name="sell" id="sell" value="Sprzedaj" > <form method="post" id="zniszcz" action="zniszcz.php?action=zniszcz" > <input type="submit" name="zniszcz" id="zniszcz" value="Zniszcz" > <center><div id="wyrzucc"><a href="java script:void(0)" onclick="toggle_visibility('wyrzuc');"><div id="wyrzucbutton">Wyrzuć
</div></a></div></center>
$(document).ready(function() {
$('input#zaloz').click(function(){
$.ajax({
type: "POST",
url: "data/php/zaloz.php?action=zaloz",
data: "zaloz="+$("1").val(),
success: function() {
$("#zaloz").load("data/php/zaloz.php?action=zaloz");
$("#zaloz").val('');
}
});
return false;
});
});
Niestety kod nie działa. Paru forumowiczów próbowało to zemną zrobić, ale bez skutku, więc moje pytanie brzmi:
czy jest inna możliwość wysyłania tego? Przycisk ma tylko po kliknięciu w pliku wyslać do bazy warość "1" i tylko jeden. Wszystkie sugestie i inne pomoce mile widziane.