Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [HTML][CSS][PHP]Strona się rozwala
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
syreczq
Witam,
Moja strona Kliknij tutaj by zobaczyc moja strone działa normalnie tylko na localhoscie, a na każdym hostingu nie da się zalogować, zarejestrować. Wcześniej miałem problem z mysql_escape_string ponieważ wywalało błąd że funkcja jest przestarzała, więc jakoś sobie z tym poradziłem ... A teraz mam problem z tym że strona się "rozwala". Na localhoscie wygląda tak: Kliknij tutaj by zobaczyc screena a na serwerze tak:Kliknij tutaj by zobaczyc screena Niewiem co zrobić by to wygląało tak jak na localhoscie, proszę o pomoc. Pozdrawiam
rad11
A konsola co Ci powiada na serwerze ?
syreczq
Kosola nic nie pokazuje co_jest.gif Próbowałem na 16 hostingach i na każdym to samo(konta już usunięte).
rad11
To raczej wina hostingu nie jest. Napewno consola nic nie pokazuje?
syreczq
Nie konsola jest czysta wink.gif Jeśli nie wina hostingu to mojego cms?
rad11
wyglada tak jakby style sie rozkrzaczaly, napewno sa dobre pliki ? Moze nie ktore sciezki sie niezgadzaja?
syreczq
Być może, przejrzę wszystkie pliki. Ale dziwne by to było ponieważ na localhoscie ładnie działa
SaMi
Na początek popraw html, bo masz tam masakrę.
Jesli masz firefoksa to ctrl+u i wiekszość błędów będzie na czerwono.

syreczq
Mój plik index.tpl:
http://sendfile.pl/173873/index.tpl
Sorki ze na skróty idę ale nie chce, mi się już patrzeć na tego cms(3 miesiące pisania 7-8 h dziennie, 78 mb - rozmiar cms) tongue.gif
SaMi
@syreczq
Wygodny jesteś tongue.gif ale nie liczył bym na to że ktoś odwali robotę za Ciebie.
syreczq
Wiem wiem biggrin.gif już się wziąłem za poprawę plików
Kshyhoo
ppkt 10. Na localu działa a na serwerze nie...
Zamykam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.