Mam pewien problem, zapewne banalny dla zaawansowanych lecz każdy od czegoś zaczyna.
Otóż wykonałem sobie prostą stronę www która zamiast używać podstron w adresie "inc_media.php" wymyśliłem sobie aby działało to w taki sposób że adres będzie w postaci "index.php?mod=media"
Lecz nie mogę znaleść jakiegoś swojego błędu, ponieważ o ile pod adresem "inc_media.php" wyświetla się poprawnie tak "?mod=media" już nie, dalej odwołuje się do "inc_main.php" w którym znajduje się strona główna.
kod wygląda tak
if (!$mod) { include("inc_main.php"); } elseif ($mod=="bio") { include("inc_bio.php"); } elseif ($mod=="news") { include("inc_news2.php"); } elseif ($mod=="gallery") { include("inc_gallery.php"); } elseif ($mod=="contact") { include("inc_contact.php"); } elseif ($mod=="guestbook") { include("inc_guestbook.php"); } elseif ($mod=="band") { include("inc_band.php"); } elseif ($mod=="discography") { include("inc_discography.php"); } elseif ($mod=="gs") { include("inc_generalstore.php"); } elseif ($mod=="link") { include("inc_links.php"); } elseif ($mod=="media") { include("inc_media.php"); } elseif ($mod=="concerts") { include("inc_concerts.php"); } else { include("inc_main.php"); }