Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Panel Administracyjny z jezyka English na Polish !
Forum PHP.pl > Forum > Gotowe rozwiązania > Skrypty forum
Lwie_Serce_
Jesli sie ktos zna to czy moze mi pomoc przy moim forum www.caffeforum.is.net.pl gdzie mam problem z panelem administracyjnym ktory mam w jezyku angielskim a chce miec w jezyku polskim, czy wie ktos jak to naprawic?? sad.gif
Dokladnie to problem tkwi w tym, by to bylo po polsku:

Administration Welcome to phpBB
Thank you for choosing phpBB as your forum solution. This screen will give you a quick overview of all the various statistics of your board. You can get back to this page by clicking on the Admin Index link in the left pane. To return to the index of your board, click the phpBB logo also in the left pane. The other links on the left hand side of this screen will allow you to control every aspect of your forum experience. Each screen will have instructions on how to use the tools.

Forum Statistics
Statistic Value Statistic Value
Number of posts: 16 Posts per day: 1.04
Number of topics: 5 Topics per day: 0.32
Number of users: 2 Users per day: 0.13
Board started: 28 Listopad 2004 1:00 Avatar directory size: 681 Bytes
Database size: 234.65 KB Gzip compression: OFF

Kto jest na Forum
Użytkownik Zaloguj Ostatnia Aktualizacja Lokalizacja Adres IP

Admin Index
Forum Index
Preview Forum
Forum Admin
Management
Permissions
Pruning
General Admin
Backup Database
Configuration
Mass Email
Restore Database
Smilies
Word Censors
Group Admin
Kolory grup
Management
Permissions
Styles Admin
Add
Create
Export
Management
User Admin
Ban Control
Disallow names
Management
Permissions
Ranks
scanner
A zajrzałeś tuytaj: http://phpbb.pl/download.php?cat=1 ?
Lwie_Serce_
Cytat(scanner @ 2004-12-13 10:56:06)
A zajrzałeś tuytaj: http://phpbb.pl/download.php?cat=1 ?

scanner wlasnie tam zajrzalem i poniewaz jestem dam zablokowany, gdyz mam bana na IP w tamtym serwisie to po kliknieciu w przez podany przez Ciebie adres otwiera mi sie strona taka jak widac na tym sreenie:

Zatem nadal potrzebuje pomocy w tej sprawie sad.gif A moze ten plik z tej strony przeslalbys mi na maila: caffeforum@is.net.pl
Musze to jakos naprawic i miec ten panel admina po polsku bo juz wytrzymac nie moge i jest mi smutno ze tak sie podzialo mi sad.gif sad.gif sad.gif

Ps. ktos na moim forum www.caffeforum.is.net.pl napisal posta:
"We request you retain the full copyright notice below including the link to www.phpbb.com.
This not only gives respect to the large amount of time given freely by the developers but also helps build interest, traffic and use of phpBB 2.0. If you cannot (for good reason) retain the full copyright we request you at least leave in place the Powered by phpBB {PHPBB_VERSION} line, with phpBB linked to www.phpbb.com. If you refuse to include even this then support on our forums may be affected.

Szanuj czyjąś prace gamoniu exclamation.gif!!!!!!!!!!!!"

Co to niby ma byc i jaki to ma zwiazek z moim problemem dotyczacym panelu administracyjnego na moim forum questionmark.gif? worriedsmiley.gif sad.gif
scanner
  • banana na IP załatwia się z Administratorem danego serwisu.
  • Toco masz napisane na forum. Zalecam nauczyc się języka angielskiego. Nieznajomość tegoż niestety w dzisiejszym świecie robi z człowieka półanalfabetę. Tekst ten sugferuje Ci abys nie modufikował stopki forum i pozostawił tam informację o tym czyjego autorstwa jest oprogramowanie, którego używasz. Informację taka możesz usunąć tylko w przypadku jeśli korzystasz z komercyjnej wersjo tegoż oprogramowania.
  • http://phpbb.pieklo.pl/download/lang_polish.zip
Lwie_Serce_
Może i masz racje scanner chcialem jedynie tylko nadac wiekszej estetyki mojemu forum. Ale niestety lang_polish, po sciagnieciu ze strony do ktorej dales mi link, rozpakowaniu i wgraniu na serwer nietety nadal wszystko w panelu admina mam w jezyku angielskim sad.gif sad.gif Koniecznie chce miec w polskim jezyku, niechce nawet myslec zebym musial cale swoje forum od nowa stawiac sad.gif sad.gif sad.gif
Czy mozezs mi jakos pomoc?? Tak bardzo mocno Cie prosze sadsmiley02.gif sadsmiley02.gif sadsmiley02.gif
shizo
Ustaw język polski w panelu admina..... Albo na serwerze zamiast admin_english (czy jakos tak) daj poslki, ale z tą samą nazwą (lang admin).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.