Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Który antywirus wybrać?
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
tomsi
Który antywirus wybrać i czym one się różnią?

ESET NOD32 Antivirus czy Eset Security Pack?
Pyton_000
Który antywirus? Linux haha.gif

Co do pytania to rozumiem że u Wuja Googla dziś jeszcze nie byłeś.... http://www.eset.pl/Dla_domu_i_firmy/Produk...T_Security_Pack
tomsi
No tak to ja czytałem, ale mi chodziło o praktyczne używanie. Może ktoś używał obydwu wersji. Ten security to działa jakoś tak w sieci, że można zarządzać nim komputery i telefony? Jak się sprawuje w telefonie?
by_ikar
Windows here, od 3 lat nie reinstalowałem systemu, nie używam antywirusa od 5-6 lat. Wraz z windowsem 7 już nie używałem żadnego. O ile w przypadku windowsa xp, ma to sens, o tyle w przypadku vista+ ma to tylko wtedy sens, kiedy nie jesteś świadom tego co robisz na komputerze. Jak to swojemu szefowi powiedziałem: mniej redtube a żaden antywirus nie będzie potrzebny wink.gif
Wazniak96
Ja podobnie jak by_Ikar, czasami w desperacji ściągnę z jakiegoś nie potwierdzonego źródła dlatego co jakiś czas wrzucę helpdisc kasperskiego ale to już raz na rok. A tak raz na dwa mies wgram avasta, pokasuje Virusy i znów wyrzucam avasta bo po cholerę ma mi kompa mulić. Jak do tąd metoda sprawdza się. wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.