Zatrudnię programistę który byłby w stanie stworzyć serwis podobny do Cumulusmed.pl , ale prostszy.
Chodzi o stworzenie (dokończenie) średnio zaawansowanego frameworka działającym w stylu Laravela, następnie zbudowanie coś w stylu systemu CMD (zarządzanie stroną, dodawanie newsów, galerii, podstron), a następnie stworzenia systemu zarządzania klientami (w ramach CMS'a) i produktami.
Generalnie nie mogę teraz podać za wiele szczegółów. Będą wymagane takie umiejętności jak:
- Bardzo dobra znajomość php i javascript, przyda się również css
- Dobra znajomość baz danych (MySQL)
- Znajomość istniejących frameworków
- Umiejętność współpracowania z różnymi api, np. do obsługi smsów, google maps i inne
- Spora kreatywność, umiejętność samodzielnego pracowania, dostosowania strony tak aby była jak najbardziej praktyczna dla odbiorcy końcowego
Dodatkowo:
- Praca głównie zdalnie, jednak wymagam aby od czasu do czasu dana osoba pojawiła się w Warszawie lub Lublinie na spotkanie w celu omówienia postępu prac.
- Preferuję osoby maksymalnie kilka lat po studiach, nie pracujące na pełny etat w innej firmie.
- Nie przyjmuje ofert od firm, zależy mi wyłącznie na dłuższej współpracę z jedną osobą.
- Przez pierwsze 3 miesiące jestem w stanie zaoferować umowę zlecenie lub o dzieło, później wg. własnego życzenia.
O kontakt proszę na adres email: saloninte@gmail.com
Proszę wysłać uzasadnienie ubiegania się o tą pracę oraz oczekiwane wynagrodzenie. Mile widziane będzie również CV.
Głównym kryterium wyboru będzie doświadczenie w tworzeniu takich systemów oraz umiejętność samodzielnego planowania i działania.
Pozdrawiam!