Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Kraków]Bezpłatne warsztaty Symfony2 - Polcode Academy
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
polcode
Cześć!
W marcu Polcode SA organizuje bezpłatne warsztaty programistyczne w Krakowie pod nazwą Polcode Academy. Dwa weekendy są dedykowane entuzjastom Symfony 2 (pozostałe dwa przyciągną fanów Ruby on Rails). Możecie rejestrować się na stronie: http://academy.polcode.com/ zapisy trwają do końca lutego. Trzeba też wykonać zadanie testowe, którego wynik decyduje o zakwalifikowaniu się na szkolenie.

Warsztat to dwa zjazdy: 7-8 i 21-22 marca, łącznie 20h szkolenia. Szkolenie prowadzi nasz ekspert Symfony2, programista z 9-letnim stażem. Asystował mu będzie młodszy kolega, Michał, który pracując u nas od 1,5 roku przez większość tego czasu rozwijał się właśnie w zakresie Symfony2.

Zapewniamy dużą dawkę wiedzy przekazanej z poczuciem humoru, w praktyczny sposób i oczywiście pizzę wub.gif

Serdecznie zapraszamy osoby z Krakowa i okolic!
http://academy.polcode.com/symfony-2/

by_ikar
Um tylko mi czy komuś jeszcze to zadanie się nie wyświetla? W miejscu gdzie to zadanie powinno być jest pusty div, w dodatku ukryty. A dość blisko niego coś takiego:

1. <?
  2. if($options['TabPosition']=='Middle' && in_array($options['TabDesign'],array(3,6)))
  3. {
  4. $fblbHead_top_margin=-30;
  5. }
  6. if($options['TabPosition']=='Middle' && in_array($options['TabDesign'],array(1,2,4,5)))
  7. {
  8. $fblbHead_top_margin=-78;
  9. }
  10. if($options['TabPosition']=='Top' && in_array($options['TabDesign'],array(3,6)))
  11. {
  12. $fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)*-1;
  13. }
  14. if($options['TabPosition']=='Top' && in_array($options['TabDesign'],array(1,2,4,5)))
  15. {
  16. $fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)*-1;
  17. }
  18. if($options['TabPosition']=='Bottom' && in_array($options['TabDesign'],array(3,6)))
  19. {
  20. $fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)-60;
  21. }
  22. if($options['TabPosition']=='Bottom' && in_array($options['TabDesign'],array(1,2,4,5)))
  23. {
  24. $fblbHead_top_margin=($options['Height']/2)-155;
  25. }
  26. ?>
polcode
Zadanie wyświetla się po wypełnieniu formularza. Wcześniej nie znajdziecie go w kodzie strony wink.gif
memory
Przydałby wam się ekspert od Wordpressa, testowe zadanie się nie wyświetla.
by_ikar
Cytat(polcode @ 19.02.2015, 19:48:51 ) *
Zadanie wyświetla się po wypełnieniu formularza. Wcześniej nie znajdziecie go w kodzie strony wink.gif

Cytat(memory @ 19.02.2015, 20:24:24 ) *
Przydałby wam się ekspert od Wordpressa, testowe zadanie się nie wyświetla.

No właśnie o tym mówię, że się nie wyświetla, podejrzałem źródło, bo pomyślałem że może coś się wywaliło, i był tam div z klasą zadanie ale był pusty, plus był ukryty. Przy okazji zauważyłem kawałek kodu php no to wkleiłem. Napisałem tutaj, bo pomyślałem że inni co zobaczą mojego posta również zauważą że jest problem i przestaną wam zapychać skrzynkę.
polcode
Dziękujemy za informacje. Sprawdziliśmy już, dlaczego czasami zadania mogło się nie wyświetlać i wprowadziliśmy poprawki. Może być jednak też inna przyczyna: dodatki do przeglądarek, prosimy o sprawdzenie, czy nie jest zainstalowany np. NoScript blokujący javascript. Osoby, które wypełniły formularz, ale nie odesłały zadania, otrzymają je dodatkowo w mailu. Większość użytkowników nie miała jednak tego problemu, więc proponujemy przejrzenie dodatków w przeglądarce smile.gif

Hej! Przypominamy, że jutro ostatni dzień na wysyłanie zgłoszeń i rozwiązań zadań kwalifikacyjnych wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.