######## Sprawdzanie CHMOD ######## if($step == 2){ './engine/classes/js/bbcodes.js', './engine/classes/parse.class.php', './engine/inc/options.php', './engine/inc/sound.php', './engine/inc/inclide/inserttag.php', './engine/modules/bbcode.php', './engine/skins/default.skin.php' ); $chmod_errors = 0; $not_found_errors = 0; foreach($i as $file){ $file_status = "<font color=red>Not found!</font>"; $not_found_errors ++; } $file_status = "<font color=green>writable</font>"; } else{ @chmod($file, 0777); $file_status = "<font color=green>writable</font>"; }else{ @chmod("$file", 0755); $file_status = "<font color=green>writable</font>"; }else{ $file_status = "<font color=red>forbidden</font>"; $chmod_errors ++; } } } } $content = <<<HTML <h1>Sprawdzanie CHMOD</h1> Moduł Sprawdza czy potrzebne pliki przy instalacji są dostępne<br /><br /> <ul><li>$file<span>$file_status</span></li></ul> // span ma przeniesienie na prawą stronę Aby kontynuować, kliknij przycisk 'dalej'. HTML; }
Problem mam taki że przy wyświetlaniu zamiast tych wszystkich katalogów z plikami z statusem dostępu pokazuje mi tylko 1 ostatni czyli ./engine/skins/default.skin.php a powinno mi wyświetlać wszystkie a obok status. Może znajdziecie gdzie mam tu błąd że mi nie wyświetla wszystkiego