Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [PHP] Bot GG
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
BRT95XeeN
Witam.

Większość osób na swoich czatach ma takie coś że jak ktoś napisze: Zapraszam na 1 super Czat gg:numer Czatu GG. i informacja że reklamuję. Nie wiem jak to zrobić żeby blokowało skrypt po numerze bota. Skrypt Czatu pisany w języku php

Proszę o pomoc i pozdrawiam
Kshyhoo
Skąd mamy wiedzieć, jaki to skrypt?
NickOver
Po pierwsze daj jakiś kod bo z fusów nawet w święta nikt wróżyć nie umie.
Po 2 jakiś regexp i zamiana wiadomości, więcej będzie można napisać jak dostaniemy kod.
Beniooo
O ile dobrze pamiętam, to w bibliotece Pushcośtam od GG, jest funkcja isBot(); Wtedy regexem z wiadomości wyciągaj numerki i sprawdzaj, czy ten numer to bot ;-)
BRT95XeeN
Moge dać kod który mam aktualnie. Ale i tak dalej wykonuje skrypt.
Beniooo
  1. die();
?
Wazniak96
Ahhh widzę, że pospólstwo zapuszcza się i tutaj... Twoja inteligencja i spryt sięga szczytu skoro nic nie wywnioskowałeś z założonego wcześniej tego tematu na forum GG, pomimo sporej ilości odpowiedzi.

Widzę, że nawet w takiej formie kożystasz ze swojego zacnego talentu "kopiuj wklej edytuj" skoro nawet nie chciało Ci się od nowa napisać tekstu tematu i podać więcej informacji. Będące tutaj osoby nie są w temacie Botów więc wysil się trochę bardziej choćby z powodu szacunku do czasu osób, które chcą Ci pomóc abyś Ty kolejną rzecz skopiował mówiąc "mój pomysł".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.