Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [inne] Roundcube, Squirrlemail slabe do mass mail?
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
Koldy
Witajcie,

Przygotowuje sie do rozeslania wiadomosci z przywitaniem na stronie do wszystkich adresow jakie posiadamy z szefem.
Wrzucilem wszstkie adresy do ksiazki adresowej w Roundcube i gdy wszystko bylo gotowe, lacznie z szablonem opartym na tabeli, szef powiedzial zebym jednak nie wysylal, bo jakis jego kolega powiedzial mu ze Roundcube jak to nazwal jest tylko clientem a nie 'software to make a mass mail'.

Przetrzepalem troche stack overflow i inne, ale nie bardzo jakos znalazlem na to odpowiedz lub potwierdzenie, dodatkowo wrecz ludzie czesto pisza na ten temat i ze uzywaja takich clientow do tego.

Tu wiec moje pytanie, czy na prawde jest to gorszy wybor, niz bysmy zainwestowali np w Mailchimp.com, ale bardziej niz temat pieniedzy interesuje mnie powod dlaczego to jest lepsze od tamtego i jakie konsekwencje plyna z uzywania Roundcube do takich rzeczy.

Pozdrawiam.
ohm
Thunderbirda czy Outlooka też możesz śmiało używać do masowej wysyłki maili, ale czy to będzie na tyle wygodne?
Koldy
Wiec co jest najlepsze?

Maile nie sa zintegrowane z systemem i nie wymagaja zadnych zmiennych.
Zastanowilo mnie po prostu to nie od jego kolegi i postanowilem sie zaciagnac rady, ale widze ze wiekszych tlumow tutaj nie ma.
Pyton_000
Weź sobie freshmail i przynajmniej nie będziesz miał kłopotu z dostarczaniem czy rozsyłką.
Wykup sobie pakiet np. 1000 maili i ślij smile.gif
WujekLebek
skorzystaj sobie z Optivo albo Freshmaila z darmowej "testowej" wysyłki smile.gif
Jeśli baza jest legalna polecam Optivo
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.