Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: archiwum gg
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
Kinool
wtam czy znacie jakis sposob na tworzenie archiwum gg ktorego nie bedzie mozna skasowac? tzn do kotrgo bedzie dodawane ale nie ma moliwosci wyczyszczenie, z mojego kompa w pracy czesto korzystaja rozne osoby gdy mnie nie ma i siedza na gg i niewiadomo co tam wyprawiaja ale sa na tyle cwani ze kasuja archiwum smile.gif wiec tak sie zastanawiam czy jest jakas wtyczna czy cos co pozwoli na zapisywanie w jakims innym miejscu archiwum zeby nie mozna go bylo standardowymi metodami usunac

znacie moze cos takiego?
scanner
AFAIR nie ma.
A po co Ci wiedziec, co piszą inni użytkownicy komputera?
Nieładnie podsłuchiwać smile.gif
Kinool
komputer to moje narzedzie a ze inni korzystaja z niego gdy mnie nie ma to chcialbym wiedziec w jakim celu smile.gif
hwao
Cytat(Kinool @ 2004-12-23 10:22:37)
komputer to moje narzedzie a ze inni korzystaja z niego gdy mnie nie ma to chcialbym wiedziec w jakim celu smile.gif

...
Naszczescie poczta p. i konta email wszytkie sa moje...

---
Napisz swojego klienta gg albo dorwij zrodla jakiegos i zmien scierzke ew szukaj jakiegos plugina
hamlecik
Jesli uzywasz gg pod linuxem to mozesz uzyc crona, i kopiowac np co minute plik archiwum biggrin.gif
bela
odpal keyloggera gdy ciebie nie ma winksmiley.jpg
poza tym zabezpiecz gadu na hasla
Kinool
keyloger odpada mi chodzi tylko o gg PS. co do crona to tez odpada bo to Win XP a wlasnie jak sie ma do tego menadzer zadan czy cos takiego? (cos w stylu crona na wina) da sie tam cos takiego przeprowadzic?? bo nigdy sie tym nie bawilem smile.gif nawet nie wiem czy jest to na XP smile.gif
scanner
Jak masz XP, to sobie zrób profile na hasła i po sprawie.
Albo swój profil na hasło a reszta niech z Gościa korzysta.
bela
a czy Ty nie możesz wejscia na serwer i na profil samego gg zabezpieczyc haslem ?
kyno
Można wyciągnąć hasła z pliku.
Indianin
Paranoja .
Nie wystarzy klientow torturowac , i wymusic zeznania .
Proponuje lekture Orwela .
shizo
Ustaw archives.dat na atrybut tylko do odczytu:)
Kinool
ok poradzilem juz sobie z tym w nieco inny sposob smile.gif mniej "Orwelowski" smile.gif
ale dzieki za wszelie rady smile.gif
konoo
Kinool a w jaki sposób sobie z tym poradziłeś bo mam ten sam problem w Pracy pomóż przoszę
mój e-mail konoo@op.pl
Proszę odpowiedz szybko
cfk
ja bym napisał prościutki programik który sie sam odpala i robi kopie archiwum (np. co 5 min.) gdzies w jakims c:/widnows/.....
ty byś znał ścieżke a reszta niech sie buja;]]
jak chcesz taki programik daj znac na gg:4307491
konoo
cfk Wilkie dzieki!!
Pisałem do ciebie na gg ale nie moge sie dostukać
Jak możesz to daj znać o takim programie zkad go wziaść
Pozdrawiam

No i sam znalazlem co znacznie lepszego nisz backup archiwum polecam ja wszystki ciekawskim winksmiley.jpg www.uap.one.pl zarombiste a jakie mozliwosci huhuhuhu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.