Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [Szczecin] Senior PHP Developer 4000 - 8000 zł netto
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
RedSky0
Aktualnie pracujemy nad nowoczesną platformę E-Sport! smile.gif
W związku z projektem poszukujemy zdolnych programistów, którzy wesprą nas w web developmencie. Pracujemy w środowisku, w którym jest z kim porozmawiać i wymienić cenną wiedzą php.gif
Oferty znajdziesz na:
Senior PHP Developer: http://red-sky.com/?lang=pl&id=55#4
PHP Developer: http://red-sky.com/?lang=pl&id=57#5

Można też pisać bezpośrednio na: rekrutacja@red-sky.pl
pyro
Pytam tutaj, bo zawsze ktoś może mieć podobne pytanie.

Tak się składa, że miałem okazję tworzyć od zera dość potężną (o tysiącach opcji), międzynarodową platformę właśnie do e-sportu dla firmy stacjonującej w Londynie pracującej bez mrugnięcia okiem nawet przy obciążeniu 1500 - 2000 req / sec (procesory ledwo co zauważają jakiś ruch wink.gif ) na AWS. Dodatkowo (mimo że tamta platforma pracuje na Yii) programuję i robiłem projekty również w Sf2 / Doctrine.

Dodatkowo tak też się składa, że ostatnio myślę nad tym, żeby po godzinach wziąć pod opiekę jakiś ciekawy projekt o znaczącym istnieniu.

W związku z tym pada pytanie - czy w grę wchodzi praca zdalna?
RedSky0
Cytat(pyro @ 23.07.2015, 12:39:45 ) *
Pytam tutaj, bo zawsze ktoś może mieć podobne pytanie.

Tak się składa, że miałem okazję tworzyć od zera dość potężną (o tysiącach opcji), międzynarodową platformę właśnie do e-sportu dla firmy stacjonującej w Londynie pracującej bez mrugnięcia okiem nawet przy obciążeniu 1500 - 2000 req / sec (procesory ledwo co zauważają jakiś ruch wink.gif ) na AWS. Dodatkowo (mimo że tamta platforma pracuje na Yii) programuję i robiłem projekty również w Sf2 / Doctrine.

Dodatkowo tak też się składa, że ostatnio myślę nad tym, żeby po godzinach wziąć pod opiekę jakiś ciekawy projekt o znaczącym istnieniu.

W związku z tym pada pytanie - czy w grę wchodzi praca zdalna?

Z pracą zdalną w pełnym wymiarze będzie ciężko, ale Twoje doświadczenie zdecydowanie może się przydać. Podeślij na PW link do linkedin/github - możemy się dogadać co do ewentualnej formy współpracy.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.