Mamy fajną ekipę, miłą atmosferę i fajny stack.
Nie szukamy kontraktorów, agencji ani osób do pracy zdalnej, zależy nam na powiększeniu ekipy w biurze.
Widełki: 30-50k € brutto na rok.
Zalety etatu w DE:
- Można zgłosić w każdym momencie że jest sie chorym nawet do 3 dni bez wizyty u lekarza
- 25 dni wolnego
- Ubezpieczenia zdrowotne oczywiście
- Po 5 latach, prawo do niemieckiej emerytury
- W razie zwolnienia, państwo wypłaca około 65% pensji miesięcznie przez 12 miesięcy
Reklamuje, bo często niektórzy porównują stawki netto do umowy zlecenia w Polsce, co nie do końca daje się porównać

Ja osobiście pomogę z relokacją, papierami itd.
Dostaniesz firmowego Macbooka (nowy Retina 13 albo 15 cali, do wyboru).
Aha, nie wymagamy znajomości niemieckiego, w firmie rozmawiamy po angielsku. Sam jestem ponad 2 lata, ale nie zdążyłem jeszcze jakoś płynnie ogarnąć niemieckiego. Za to mamy 2 dni w tygodniu kurs 1,5h jeśli będziesz miał chęci.
Dokładny opis naszej oferty tutaj:
https://www.inventorum.com/wp-content/uploa...-Inventorum.pdf
Cytat
What you will do:
Who we're looking for:
- you will be responsible for maintaining and improving the backbone of our award-winning mobile app and make sure that our system runs smoothly and without any problems
- you will work with various backend services currently written in Python (Django) and JavaScript (NodeJS) and are directly involved in shaping our backend architecture by introducing new components
- you will be in charge of medium-sized development efforts right away and work closely with our interdisciplinary product, design and support team to solve complex problems
- you will work with a young and agile team of international professionals to build the future of local retail
Who we're looking for:
- you are passionate about programming and new technologies
- you have experience in developing customer-facing products with at least one backend development stack (Python, Ruby, Java, .NET, PHP, NodeJS)
- you are careful, reliable and pragmatic, always eager to find the best solution for our customers while minimizing technical debt
- you are self-driven and can quickly pick up new technologies
- you like to collaborate with your co-workers and are interested in sharing your knowledge without developing a huge ego
- you feel comfortable working with UNIX environments and know your way around the command line
- you know the values of agile software development and understand basic principles and practices like test-driven development, code reviews, and continuous delivery
- having experience in managing IT infrastructure is a plus
- having experience in building and consuming REST APIs is a plus
- having experience with distributed systems is a plus
Nie ma znaczenia czy znasz tylko PHP, Jave, Pythona, Ruby czy Node. Dopóki jesteś ogarnięty i nie przeszkadza ci nauka Pythona to wyślij nam swoje CV.

Pozdrawiam, mam nadzieje że o niczym nie zapomniałem, jeśli tak to proszę pytać. Nawet jeśli jest to związane z Berlinem.
Prosze o kontakt na email:
michal@inventorum.com
CV w języku angielskim
Dane firmy:
Inventorum GmbH
Voltastraße 5
Gebäude 10, 5. OG
13355 Berlin