mam temat prosty (chyba) ale serio nie potrafię sobie z nim poradzić. Rozwiązania, które tutaj znalazłem na forum po prostu nie działały w przypadku mojego skryptu.. chcę by poza wyświetlaniem tabeli mysql (to działa) była możliwość usuwania wierszy. Oto co już mam:
<?php ?> <form method="post" action="ursite.php"> <table width="100%" border="0" class="mysql-table"> <tr style="font-weight:bold;"> <td align="center" class="heading">Id</td> <td align="center" class="heading">First Name</td> <td align="center" class="heading">Last Name</td> <td align="center" class="heading">Email</td> <td align="center" class="heading">Phone</td> <td align="center" class="heading">Answer</td> <td align="center" class="heading">DEL?</td> </tr> <?php <tr> <td align="center" class="content"><a href="#">DELETE</a></td> </tr> <?php endwhile;?> </table> </form> <?php else: ?> <h3>No Results found.</h3> <?php endif; ?>
najlepiej jakby to rozwiązanie nie wymagało przechodzenia na inną podstronę (oczywiście może i powinno przeładować stronę obecną..). dzięki za pomoc i wskazówki!