Napisałem skrypt do konta premium ale on mi nie chce działać wyświetla mi komunikat "Kod już wygasł, lub wpisałeś zły." To w pisałem na koncu skryptu po {else}
O to mój skrypt
<?php require_once('db.php'); $sprawdz = mysql_query("SELECT konto_premium, premium_czas, id_user FROM user WHERE konto_premium='".$_POST['id_user']."' AND premium_czas='".$_POST['id_user']."' ORDER BY id_user ASC"); $a = mysql_query("SELECT sms_usluga, sms_czas FROM premium_sms WHERE sms_id='".$_POST['sms_id']."'"); $id = $dat['dotpay_klient']; $code = "".$datar['sms_usluga'].""; $type = "sms"; $del=1; } else { $check = $_POST['check']; } $handle = fopen("http://dotpay.pl/check_code.php?id=".$id."&code=".$code."&check=".$check."&type=".$type."&del=".$del, 'r'); if ($datary['konto_premium'] == "1" && $datary['premium_czas'] >= "0000-00-00 00:00:00" && $status != 0) { $rok_yearr = $premium_czas['0']; $next = ($waznosc) + ($datar['sms_czas']); $result = mysql_query("UPDATE user SET konto_premium='1', premium_czas='$premium_czase' WHERE id_user='".$_POST['sms_id']."'"); echo "<div align='center' class='tbl2'>Twoje konto zostało przedłużone do dnia: <b>".$premium_czase."</b></div>"; // Dodanie nowego konta premium + czas na 30 dni }else{ } ?>