Próbuję przerobić szablon strony który pisałem 2 lata temu na coś wygodniejszego w zarządzaniu - z wykorzystaniem SiteMaster.
Wykorzystuję taki algorytm podziału strony:
<?php { $page_name = $_GET['page']; include ("./".$page_name.".php"); } ?>
Umieszczam to w pliku index.php i każdy odnośnik tworzę w taki sposób:
<a href="index.php?page=archiwum_filmow">archiwum_filmoww</a>
I to działa. Ale problem jest taki, że Archiwum Newsów posiada paningację stron i przycisk: "DALEJ" ma odnośnik: [syntax=php]<a href="archiwum_filmow.php?strona="></a>[/syntax] i tu jest problem.
To się gryzie z SiteMaster i mając link: index.php?page=archiwum_filmow?strona=2
Nie dostaję załadowanej mojej strony a błędy:
Cytat
Warning: include(./archiwum_filmow?strona=2.php): failed to open stream: No such file or directory in
Warning: include(./archiwum_filmow?strona=2.php): failed to open stream: No such file or directory in
Warning: include(): Failed opening './archiwum_filmow?strona=2.php' for inclusion (include_path='.') in
Warning: include(): Failed opening './archiwum_filmow?strona=2.php' for inclusion (include_path='.') in
Męczę się z tym od rana i nie potrafię zmusić tych dwóch mechanizmów do współpracy.
To co robię tutaj źle ? Próbowałem na różny sposób zapisywać linki dla strony next w paningacji, ale nie daje to rezultatów.