Witam,

jestem rzetelnym i doświadczonym programistą PHP, zajmuję się głównie back-endem, aczkolwiek front-end nie jest mi obcy (jednak pewniej się czuje w backendzie). Obecnie pracuję stacjonarnie w jednej z firm jako programista PHP/Symfony2 i team leader zespołu, ale chętnie podejmę się dodatkowej pracy/zleceń. Na początku byłaby to praca na max pół etatu (20h w tygodniu). W przypadku satysfakcjonującej (z obu stron) współpracy, po jakimś czasie moglibyśmy pomyśleć o zwiększeniu tego czasu do pełnego etatu. Mieszkam i pracuję w Kielcach, więc poza świętokrzyskim w grę wchodziłaby praca zdalna. Gdyby trafiła się jakaś oferta "nie do odrzucenia", to możliwa relokacja do Warszawy lub Krakowa, ale wtedy w grę wchodziłby pełny etat.

Znam:
- PHP5, oraz frameworki Symfony2, Kohana3,
- bazy danych relacyjne (MySQL, MS SQL) oraz nierelacyjne (MongoDB), zapytania SQL, T-SQL, PL/SQL,
- tworzenie, konfiguracja i administracja środowisk na ubuntu (LAMP),
- HTML5, CSS3, JS, JQuery, Bootstrap, AngularJS,
- miałem różne mniejsze przygody ze skryptami Wordpress, PrestaShop, osCommerce,
- Agile - zarówno od strony planowania, jak i wykonywania,
- GIT/SVN,
- Photoshop / GIMP,
- systemy zarzadzania projektami: Jira, Redmine
- IDE: Eclipse, Netbeans

Oprócz prac programistycznych, mogę poprowadzić szkolenie w PHP / Symfony2, zaprojektować/zaplanować/rozpisać projekt, zaprojektować mockupy z ekranami(niestety bez projektowania grafiki - nie mam talentu w tej dziedzinie), przygotować dokumentację projektu itp.

Oferuję współpracę B2B - wystawiam faktury VAT. Zainteresowanych proszę o kontakt na adres e-mail: informatyk.kielce@gmail.com. Odpowiadam z reguły późnym popołudniem lub wieczorem, w razie potrzeby mogę dosłać CV.

Odświeżam, ogłoszenie wciąż aktualne.