To co napisales jest oderwane od prawdy, bo:
Ja to widzę ciut inaczej - sprzedajesz pomysł i domenę. Reszta nie ma w tej chwili wartości bo:W sklad sprzedazy wchodzi/ sprzedaje:
- pelny serwis www.testynarkotykowe.pl/
- wlasna domena www.testynarkotykowe.pl/ (wlasnosc)
- biznesplan calkowity wraz z planami rozwoju
- dane do producenta, od ktorego byl sprowadzany towar w przeszlosci (Amerykanski producent majacy fabryki w Chinach)
- wsparcie na miesiac po sprzedazy tak by Pan byl w pelni niezalezny.
- serwer:ok. 150 zl/ rok --- to jest koszt wliczony w 3 tys.
- strona: skoro ktoś Ci się włamał na serwer to pewnie jest takiej jakości, że lepiej tego nie publikowaćtechnicznie to nie jest wlamanie tylko zapewne atak dDOS tj.
Warning: mysql_pconnect() [function.mysql-pconnect]: User 'andypsv' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 40) in /home/andypsv/www/path-of-power/libs/db/index.php on line 4
ENGINE :: X CONNECT TO DB :: User 'andypsv' has exceeded the 'max_user_connections' resource (current value: 40)
czy tez przekroczenie zasobow serwera/ permanentne
- biznes: i tak trzeba mieć swój, bo przecież żadnej spółki nie sprzedajesz300zl/mc w Inkubatory [[a sprzedaje ktos koszty utrzymania firmy?/ nie.
- zyski: nie widziałem na poparcie tej tezy żadnych wyników badań, więc uznaję to za klasyczne myślenie życzeniowebylo [[pisalem]].
Cytat
Tak jak pisalem wczesniej: jedyna stycznosc jaka mialem z "rzeczywistoscia" [[procz szkol]] to te 3 firmy jakie zadzwonily w ciagu 1.5 dnia i chcialy zamowic hurtowe ilosci (bo na sztuki mozna bylo zamowic przez strone) [[patrz: poprzednie posty]]. Byl takze ktos kto MIMO WIELKIEGO NAPISU: Zamkniete [[na stronie]] kupil mimo to [[11szt./ 70-80zl zysku]], bo zapomnialem zablokowac platnosci kartami kredytowymi.
Patrząc teraz z perspektywy potencjalnego i zainteresowanego kupującego nie widzę żadnego powodu czemu miałbym na to wydać te 2 000zł.Jesli myslisz, ze koszt a) zdobycia producenta (testy co pierwszy raz zamawialem sampel [[czyli takie mini-zamowienie]] byly podrobami i po prostu byly do kosza [[a wez wlicz jeszcze do tego koszt zakupu narkotykow {ryzyko} jakie musisz zazyc {niektore po prostu nie podchodza} czy znalexc i Oplacic tych co biora, by sprawdzic [[+ koszta zakupu sampla i przesylki... dalej mam ciagnac?
Domena wygasa za te 16 dni, więc wystarczy poczekać i kupić ją jak wróci do puliTez bzdura, bo mam 2 telefony od ludzi jacy chca kupic / tylko / domene i placa 300-500 zl a nie jest to w moim interesie, bo mi jedynie wystarczy na nia:
-
http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=275644 (ooO potaniala, bo po 300zl byla [!])
, sklep można postawić korzystając z platformy Shoper.pl w promocji za 29zł/mc (348zł / pierwszy rok).Ta? a ustawienie sklepu? dodanie produktow? dodanie faqu? dodanie informacji? i inne ["szum"] --- [[spojrz na to raczej jako: Twoja praca/ jej wartosc]]
Cały koszt za pierwszy rok zamyka się w kwocie 500zł - to 4 razy mniej niż Twoja oferta (która nota bene nie jest jakoś wyjątkowa).Jesli nie widzisz wartosci w tym co napisalem/ i.e. koniecznosci Wykonania+Pracy(Wlasnej) ktora jest de-facto zrobiona przeze mnie w 100% to zapewne zignorujesz ten biznes.
W istocie zawsze mozna kupic przyczepe/ z wycieta szyba i sprzedawac z niej kebaby pod szkola. Zaprawde zapewne zarobisz te 50 zl dziennie na czysto, no ale te stanie --- i od sprzedazy pierwszego kebaba Twoj czas zaczyna tykac bo sanepid i inne.
W tym biznesie [dla_mnie, czyli "dla {extremalnie} leniwych"] jedyne co trzeba zrobic to wejsc w adres {jest juz zapisany, w plikach po sprzedazy} tj.

a kase masz na konto/ takie.proste/