Chce zrobić pewną stronę internetową której artykuły będą zczytywane z bazy danych sql, czyli gdy jej gość kliknie w jakiegoś linka do jakiegoś artykułu to nie przechodzi do podstrony ( kolejnego dokumentu HTML ) w którym jest artykuł tylko skrypt php wyświetla mu treść artykułu z bazy danych ( ale cały czas to fizycznie ta sama strona) . Czy takie pozycjonowanie to jakaś przeszkoda dla pozycjonowania ? Przykładowo - bo to ma być strona o tematyce historycznej- chciałbym gdy ktoś wpiszę w google np "Powstanie Warszawskie" to żeby jedną z propozycji była moja strona i jej treść o tym itd.
Mam więc takie pytania
1 Czy taka logistyka treści strony jest jakąś przeszkodą dla wyszukiwarek czy nie ( głównie chodzi o google ) ?
2 Jeżeli jest to jakaś przeszkoda, to czy opłacalne jest tworzenie takiej logistyki czy lepiej zrobić to jakoś inaczej ( np częściowo baza danych a częściowo logistyka "drzewka " (system pod stron o danej tematyce ) ) ?
3 Jeżeli to nie jest trudne a taka logistyka strony jest jakąś przeszkodą to co można zrobić by to obejść ?
Jestem początkujący w tematyce pozycjonowania więc sorry jeżeli pisze coś bardzo podstawowego ale nie udało mi się znaleźć w necie odpowiedzi ( nawet nie za bardzo wiedziałem gdzie szukać ) . Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi