Cytat(Comandeer @ 12.07.2016, 20:09:42 )

Już widzę własną wyszukiwarkę zrobioną w 5 minut, która ogarnia nawet polską fleksję?

To opowiedz nam tu dokładnie, ile właściwie lat trzeba siedzieć w kodzie, by być w posiadaniu własnych bibliotek

A ja siądę i poczytam. Rozumiem "pokolenie frameworków" ale nie przesadzajmy

Z drugiej strony jest to dla mnie korzyść - dzięki takim przekonaniom, urastającym do miana legend, mam co robić.
Tak to już bywa, że szewc bez butów chodzi, więc wchodząc na strony takich osób jak
nospor zwyczajowo cudów nie oczekuję. Sama też mam w swoich zasobach prywatne strony które... co tu powiedzieć, nikogo w pozytywny szok nie wprowadzą, a których nie ma czasu i chęci aktualizować - zrobionych kilka lat temu o które dbają już tylko administratorzy.
Więc fajnie że
nospor idzie do przodu i ulepsza swojego bloga.
Wchodzę tutaj dosyć często, i starym swoim zwyczajnem szukam rozwiązań, usiłuję być na bieżąco. I coraz jest mi smutniej że osoby których kiedyś się radziłam, które miałam za wzór, mają problemy tego typu.
Jak mówiłam, cieszę się i tak że nie porzuciłeś bloga i coś się na nim dzieje

Trzymam kciuki. Więcej czasu życzyć ci nie zamierzam bo automatycznie oznacza to mniej pieniędzy. Ale wygospodarowania czasu - już jak najbardziej

Jasne, że jak siądzie ktoś kto widział kod od święta to będzie siedział tydzień. Ale chyba nie mówimy tutaj o nowicjuszu stawiającym pierwsze kroki?