mylovelyengland
23.04.2016, 00:49:24
Mam w planie kupić książkę "html i css.zbuduj i zaprojektuj swoją stronę www" Czy w pracy programisty warto mieć taką pozycję w wersji papierowej? bo mam to na dysku twardym:)
JakubBab
26.04.2016, 16:05:50
Nie, nie warto. Masz ja na twardym dysku wiec po co kase wydawac na wersje papierowa? Na necie znajdziesz multum ksiazek po ang i po polsku nt. html i css. Ksiazki powinny sluzyc jako wytyczne tego czego mozna sie nauczyc. Tak naprawde, te "fajne" rzeczy znajdziesz na blogach i innego rodzaju stronach tematycznych. Wystarczy spis tresci i to masz darmowe w pre-view ksiazek a pozniej wujek google i praktyka!
Jak zaczynalem przygode z php to zakupilem mase ksiazek i okazalo sie ,ze kod pomimo, iz dzialal to byl przeterminowany a jego miejsce zastapil lepszy, wydajniejszy kod. Nie zmienia to faktu, ze dowiedzialem sie z nich duzo o tym co moge osiagnac dzieki php.
KotWButach
3.05.2016, 15:53:03
Tylko i wyłącznie dla chęci posiadania papieru. W tym przypadku mam książkę "html5 przewodnik encyklopedyczny" i sobie chwale, ale jest to raczej spis niż książka zbuduj coś od A do Z.