heh, zlapalem gdzies jakiegos spywere. zespsul mi obsluge dzwiekow(nic nie gra i wyskakuja bledy), gg(co chwile wyskakuje error7(nie wiem co to)) i kilka innych programow. do tego co chwile okienka w IE i pod about:blank, mam strone z linkami itp. a nie da sie zmienic i musze miec about:blank jako startowa. siedzialem caly dzien i lipa. wiem skad przyszedl i kiedy, dzieki anti-spywere microsoftu wiem gdzie jest ta strona ktora sie pokazuje i moge usunac. niestety, sam robak jest niewiadomo gdzie. kiedy usune lub zmienie ta strone to on tworzy nastepny plik taki sam na nowo o innej nazwie i zmienia ustawienia IE. nie znalazly go, a nawet nie znalazly jego rezultatow programy: mks vir online(www.bezpieczenstwo.onet.pl), AVG 6, ad-aware personal, microsoft anti-spywere. ja znalazlem sam rezultaty a programy nie, wiec zapomniec o tym ze znajda tego robaka ktory kieruje. co zrobic z tym koksem? format nie wchodzi w rachube.thx bye bye.
tutaj macie linka, do rezultatu. jest nim plik dll ktory zawiera kod strony, ale nie wiem czemu nie chcialo mi go tu wkleic :/ spywere