Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [wolontariat]PHP Developer (zdalnie) Warszawa
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
aiell
Witam serdecznie

Szukam życzliwej osoby.
Jeżeli się nudzisz, możesz i chcesz pomóc to zapraszam.

Sam pracuję nad projektem tematycznego portalu informacyjno-ogłoszeniowego z elementami społecznościowymi.
Jest pomysł, wizja i rozwojowy projekt, jest prototyp strony, który będzie jeszcze uproszczony i dopracowany, jest wstępne rozeznanie rynku.

Do współpracy poszukuję kreatywnego programisty lub studenta informatyki.
Potrzebna jest osoba, która zna: Joomla, HTML5, CSS3, PHP5, Bootstrap, Javascript, jQuery, bazy MySQL, e-comerce, lub pragnąca te umiejętności rozwijać.

Jeżeli masz trochę czasu i ochotę to zapraszam, ale z góry ostrzegam, że na tym etapie finanse są symboliczne.
Dla tych, którzy zechcą się zaangażować mogę zaproponować udziały w przedsięwzięciu, oczywiście podpiszemy wstępną umowę.

Możliwość współpracy zdalnej ale z uwagi na konieczność spotkań mile widziane otwarte osoby z Warszawy lub okolic.
Cel spotkań to przede wszystkim konsultacje, ustalenie wspólnej strategii i przydział zadań.

Nie jest to próba znalezienia darmowego wyrobnika lecz uczciwe poszukiwanie wspólnika do projektu.
Nie jest to propozycja dla tych, którzy chcą szybko zarobić. Jeżeli szukasz dobrze płatnych zleceń, to szkoda Twojego cennego czasu.

Jeżeli masz własny projekt mogę Ci pomóc graficznie, na zasadach wymiany.

Pozdrawiam
Bogusław Mazur
aiel@op.pl
nospor
Ja tylko dodam odpowiednim tag do tytulu, bo zapomniales wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.