Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: własny konfigurator + popularny sklep internetowy
Forum PHP.pl > Inne > Giełda ofert > Poszukuję
gwinon
Witam wszystkich

Potrzebuję zrobić sklep z produktami wytwarzanymi na zamówienie tzn. szerokość, wysokość, kolor, strona, typ obudowy, etc, w związku z tym nie mogę wykorzystać typowego sklepu internetowego ponieważ możliwości jest bardzo dużo.
Stworzenie samego konfiguratora pozostawię sobie, natomiast chciałbym zapytać czy jest możliwość abym wygenerował produkt i przesłał go do jakiegoś istniejącego silnika sklepu, aby nie musieć tworzyć całego zaplecza związanego z obsługą sprzedaży, płatności, statusie.

Pewnie pytanie moje jest banalne - ale nigdy się tą tematyką zajmowałem sad.gif

Proszę o pomoc na forum ale oczywiście też na priv - za przedstawienie sensownej pomocy chciałbym się rozliczyć.
Boshi
Nie jestem pewny, ale daje sobie rękę uciąć, że każdy system sklepowy typu magento, presta ma możliwość importu listy produktów z xml lub innego podobnego formatu, więc wystarczy zapisywać dane w takim formacie.
jamSoft
mi sie wydaje, że wspomniane wszystkie wymagania spełniłby wp+woocommerce+ewentualne pluginy - one dają możliwość konfiguracji atrybutów produktu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.