Chętnie zapłacę.
Wersja czystego skryptu bez przeróbek pod adresem http://www.dolores.24tm.pl/
Jeśli potrzeba dam dostęp do ftp i sql.
Potrzebuje zmiany w systemie lajków. W tej chwili tylko zarejestrowani użytkownicy mogą to robić.
Zależy mi by każdy mógł zalajkować bez potrzeby rejestracji i logowania.
Po kliknięciu przycisku "send love" zamiast okna logowania by pojawiło się jedynie okno z weryfikacją lajkującego z wykorzystaniem captcha.
(Najlepiej z reCaptcha google)
Po zalajkowaniu w miejsce przycisku wyświetli się przycisk z łączną liczbą lajków.
Lajkujący może na dany profil głosować powtórnie dopiero po 24h
1 lajk na dany profil z danego IP raz na 24 h w celu zapobiegnięcia spamu.
AKTUALIZACJA 07.01.17 11.30
ciężko znaleźć wykonawce tutaj

Oferta nadal aktualna ponieważ:
1 chętny przejrzał skrypt i uznał że nie da rady (krótko i rzeczowo za co pełen szacunek iż sobie i mi nie zabierał czasu)
2 chętny wziął zaliczkę a następnie uznał że nie ma czasu (zaliczka nadal nie zwrócona. Ponoć problem z kontem Paypal na które dostał zaliczkę i zwróci w lutym. Szkoda słów )
3 chętny przyjął zlecenie które miał wykonać do czwartku. Muszę ciągle prosić się o kontakt i informacje od tej osoby jak idą prace. Na jego prośbę dałem dodatkowy dzień i oczywiście termin minął i nawet kolega nie pofatygował się by napisać czemu nadal zlecenie nie wykonane.
Czy jest tu osoba która przyjmie zlecenie i je wykona?
Bardzo mi zależy na tym ponieważ ta modyfikacja potrzebna jest do skryptu który przebudowuje pomału grupka dzieciaków z rodzinnych domów dziecka dla innych dzieciaków tacy jak oni. Mimo braku odpowiedniej wiedzy programistycznej dają sobie rady korzystając z informacji w sieci i gotowych skryptów poza tym przypadkiem kiedy utknęli.
Jak pisałem, zapłacę za to i nawet nie negocjowałem stawek które zostały mi zaproponowane a mimo wszystko nie mogę trafić na poważnego zleceniobiorcę.
Bardzo mi zależy na czasie. Obiecałem dzieciakom że zdobędę dla nich rozwiązanie do piątku ale na razie nic z tego nie wyszło.
Co do skryptu. Jestem nawet zaakceptować zaadaptowanie do serwisu już gotowego rozwiązania typu ajax likes podobne do tego jakie są na YT czy FB. Ważne by to połączyć ze skryptem. Dzieciaki zdobyły takie gotowe rozwiązania ale za nic nie potrafiły ich połączyć pod id profili w skrypcie.
AKTUALIZACJA 20.01.17 12.15
Nadal ciągle szukam

Kilka osób się zgłosiło z chęcią podjęcia się zadania i na chęciach się skończyło.
Mimo że zgadzałem się na oferty między 200 a 400 zł to albo ktoś wziął zaliczkę i zniknął albo kombinował by wziąć kasę przed wykonaniem zlecenia, lub nie posiadały konta paypal lub nie chciały otrzymać w ten sposób wynagrodzenia za zlecenie. Nie posiadam polskiego konta bankowego, mieszkam za granicą i dlatego najlepszą formą rozliczenia jest dla mnie paypal.
Proszę nadal o pomoc w tym temacie. Dzieciaki zdobyły skrypt lajków który pasuje do ich koncepcji lecz teraz nie wiedzą jak go podłączyć pod profile.
http://www.dolores.24tm.pl/aalov2/
to skrypt z lajkami. Dzieciaki połączyły go z userid profili więc na tym polu już wszystko gra i butony na tej stronie wskazują konkretne profile oraz posiadają zabezpieczenie w postaci uniq ip.
Kłopot polega na tym by teraz te przyciski wstawić w miejsce "send love" do każdego profilu na stronie głównej http://www.dolores.24tm.pl/
Potrzebuje tylko kogoś kto zintegruje oba skrypty (ewentualnie dodatkowo graficznie zmodyfikuje przycisk lajku by pasował do tego co jest teraz "send love"). Zapłacę za szybką realizację 200 zł.
Dam dostęp do ftp i bazy danych.