Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tniemy mp3 ...
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
cineck
czesc,
Jest moze jakis program dzieki, ktoremu mozemy przeciać, powiedzmy utwor mp3 na pół questionmark.gifquestionmark.gif A moze idzie cos takiego zrobic w Winampie questionmark.gif?
Mam na mysli jakis maly programik, zaden "kombajn"
Pozdro
strife
Ja do przerabiania używam Sound Forge 7 .

Pozdrawiam!

BTW.

Co do Winampa to słyszałem tylko że może on dokonywac konwersji plików mp3 <=> ogg, ale nie jestem w temacie więc ci nie powiem, czy tnie. smile.gif
Chewolf
Jak masz Nero Burning Rom to najoptymanlniej by było użyć Nero Wave Editor, poniewaz jest do niego dołączony.
UPDATE
Dobrze ze Puciek przypomniał ... Golcwave jest wspanialym programem do edycji takich rzeczy ... az dziw ze o nim zapomnialem.
Puciek
Goldwave :-)
cineck
Cytat(Chewolf @ 2005-01-24 21:02:02)
Jak masz Nero Burning Rom to najoptymanlniej by było użyć Nero Wave Editor, poniewaz jest do niego dołączony.

No mam NERO smile.gif no dzieki zobacze czy pojdzie cos tam po ucinac winksmiley.jpg
Jabol
audacity. Świetny, GPL, wieloplatformowy, (w tym windows). I nic więcej nie potrzebujesz, a tutaj masz coś conajmniej legalnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.