bawię sie od jakiegoś czasu w budowanie strony www i doszedłem do etapu programowania w php i tutaj napotkałem mały problem ponieważ mam problem z responsywnością mojej tabelki(formularza) i inputem zawartym w niej.
Input jest ściągnięty jako gotowy datepicker z bootstrapa i podlaczony do mojej strony i nie mogę się dokopać to problemu.
A wygląda on tak ze w momencie skalowania strony tabelka i prawie wszystkie inputy mi sie zmniejszają, oprócz tego datepickera.
Mógłby mi ktoś mnie naprowadzić, bądź podpowiedzieć jak skorygować ten problem?
Tutaj link do strony ze zobaczyc:
http://iegut.cba.pl/b.php
Tutaj podaje caly kod strony:
<html> <head> <link rel="stylesheet" href="css/bootstrap.css"> <link rel ="stylesheet" href="css/datepicker.css"> <link rel ="stylesheet" href="css/style.css"> <script> $( function() { $( '.datepicker' ).datepicker(); } ); </script> <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-2" /> </head> <body> <center> <form method=post> <div class="container"> <div class="table-responsive"> <table class="table-bordered" > <?php echo "<body style='background: url(jpg/laka.jpg);'>"; ?> <?php if(isset($_POST['zglos'])) { $blad = false; if(empty($_POST['imie'])){ echo('Nie podałeś/podałaś imienia i nazwiska.<br/>'); $blad = true;} if(empty($_POST['plec'])){ echo('Nie podałeś/podałaś swojej płci.<br/>'); $blad = true;} if(empty($_POST['miejscowosc'])){ echo('Nie podałeś/podałaś miejsca zamieszkania.<br/>'); $blad = true;} if(empty($_POST['data'])){ echo('Nie podałeś/podałaś daty urodzenia.<br/>'); $blad = true;} if(empty($_POST['kom'])){ echo('Nie podałeś/podałaś numeru kontaktowego.<br/>'); $blad = true;} if(empty($_POST['mail'])){ echo('Nie podałeś/podałaś maila.<br/>'); $blad = true;} if(empty($_POST['o_sobie'])){ echo('Nie napisałeś/napisałaś o sobie.<br/>'); $blad = true;} if(empty($_POST['zainteresowania'])){ echo('Nie napisałeś/napisałaś o swoich zainteresowaniach.<br/>'); $blad = true;} if(!$blad) { $tresc = 'Zgłoszenie kontaktowe przez:<br/> Imię i nazwisko: '.$_POST['imie'].'<br/> Płeć: '.$_POST['plec'].'<br/> Miejscowość: '.$_POST['miejscowosc'].'<br/> Data urodzenia: '.$_POST['data'].'<br/> Nr Kontaktowy: '.$_POST['kom'].'<br/> e-mail: '.$_POST['mail'].'<br/> O sobie: '.$_POST['o_sobie'].'<br/> Zainteresowania: '.$_POST['zainteresowania']; if(mail('damianooo95@gmail.com', 'Nowy kandydant/Zgłoszenie', $tresc)) { }else{ echo('Problemy techniczne, spróbuj później'); } } } ?> <input type="hidden" name="zglos" value="ok"/> </table> </div> </div> </center> </form> </body> </html>