Witam,
bawię sie od jakiegoś czasu w budowanie strony www i doszedłem do etapu programowania w php i tutaj napotkałem mały problem ponieważ mam problem z responsywnością mojej tabelki(formularza) i inputem zawartym w niej.
Input jest ściągnięty jako gotowy datepicker z bootstrapa i podlaczony do mojej strony i nie mogę się dokopać to problemu.
A wygląda on tak ze w momencie skalowania strony tabelka i prawie wszystkie inputy mi sie zmniejszają, oprócz tego datepickera.
Mógłby mi ktoś mnie naprowadzić, bądź podpowiedzieć jak skorygować ten problem?
Tutaj link do strony ze zobaczyc:

http://iegut.cba.pl/b.php

Tutaj podaje caly kod strony:
  1. <link rel="stylesheet" href="css/bootstrap.css">
  2. <link rel ="stylesheet" href="css/datepicker.css">
  3. <link rel ="stylesheet" href="css/style.css">
  4. <script src="https://code.jquery.com/jquery-1.12.4.js"></script>
  5. <script src="js/bootstrap-datepicker.js"> </script>
  6. $( function() {
  7. $( '.datepicker' ).datepicker();
  8. } );
  9. </script>
  10. <meta http-equiv="Content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-2" />
  11. </head>
  12.  
  13. <form method=post>
  14. <div class="container">
  15. <div class="table-responsive">
  16. <table class="table-bordered" >
  17. </br> </br> </br>
  18. <tr><td colspan="5"><b><font size="6"><center> Formularz Zgłoszeniowy</center></b> </td></tr>
  19. <tr><td>Imię i Nazwisko:</td><td><input type="text" class="col-xs-6" name="imie" value="<?php echo !empty($_POST['imie']) ? $_POST['imie'] : '' ?>"></td></tr>
  20. <?php
  21. echo "<body style='background: url(jpg/laka.jpg);'>";
  22. ?>
  23. <?php
  24. if(isset($_POST['zglos']))
  25. {
  26. $blad = false;
  27. if(empty($_POST['imie'])){ echo('Nie podałeś/podałaś imienia i nazwiska.<br/>'); $blad = true;}
  28. if(empty($_POST['plec'])){ echo('Nie podałeś/podałaś swojej płci.<br/>'); $blad = true;}
  29. if(empty($_POST['miejscowosc'])){ echo('Nie podałeś/podałaś miejsca zamieszkania.<br/>'); $blad = true;}
  30.  
  31. if(empty($_POST['data'])){ echo('Nie podałeś/podałaś daty urodzenia.<br/>'); $blad = true;}
  32.  
  33.  
  34.  
  35. if(empty($_POST['kom'])){ echo('Nie podałeś/podałaś numeru kontaktowego.<br/>'); $blad = true;}
  36. if(empty($_POST['mail'])){ echo('Nie podałeś/podałaś maila.<br/>'); $blad = true;}
  37. if(empty($_POST['o_sobie'])){ echo('Nie napisałeś/napisałaś o sobie.<br/>'); $blad = true;}
  38. if(empty($_POST['zainteresowania'])){ echo('Nie napisałeś/napisałaś o swoich zainteresowaniach.<br/>'); $blad = true;}
  39.  
  40. if(!$blad)
  41. {
  42. $tresc = 'Zgłoszenie kontaktowe przez:<br/>
  43. Imię i nazwisko: '.$_POST['imie'].'<br/>
  44. Płeć: '.$_POST['plec'].'<br/>
  45. Miejscowość: '.$_POST['miejscowosc'].'<br/>
  46. Data urodzenia: '.$_POST['data'].'<br/>
  47. Nr Kontaktowy: '.$_POST['kom'].'<br/>
  48. e-mail: '.$_POST['mail'].'<br/>
  49. O sobie: '.$_POST['o_sobie'].'<br/>
  50. Zainteresowania: '.$_POST['zainteresowania'];
  51.  
  52. if(mail('damianooo95@gmail.com', 'Nowy kandydant/Zgłoszenie', $tresc))
  53. {
  54. echo ('<span style=\"font-size: 30px;\">Zgłoszenie przyjęte</span></br>');
  55.  
  56. }else{
  57. echo('Problemy techniczne, spróbuj później');
  58. }
  59.  
  60. }
  61. }
  62. ?>
  63.  
  64.  
  65. <?php echo !empty($_POST['plec']) ? $_POST['imie'] : '' ?><tr><td>Płeć:</td><td><input type="radio" name="plec" value="Mezczyzna" /> Mężczyzna<br />
  66. <input type="radio" name="plec" value="Kobieta" /> Kobieta<br /></td></tr>
  67.  
  68. <tr><td>Miejscowość:</td><td><input type="text" class="col-xs-6" name="miejscowosc" value="<?php echo !empty($_POST['miejscowosc']) ? $_POST['miejscowosc'] : '' ?>"></td></tr>
  69.  
  70. <tr><td>Data urodzenia:</td><td><input class="datepicker" type="text" class="col-xs-6" name="data"> <?php echo !empty($_POST['data_urodzenia']) ? $_POST['data_urodzenia'] : '' ?>
  71.  
  72.  
  73.  
  74.  
  75. <tr><td>Nr Kontaktowy</td><td><input type="text" class="col-xs-6" name="kom" value="<?php echo !empty($_POST['kom']) ? $_POST['kom'] : '' ?>"></td></tr>
  76. <tr><td>e-mail:</td><td><input type="text" class="col-xs-6" name="mail" value="<?php echo !empty($_POST['mail']) ? $_POST['mail'] : '' ?>"></td></tr>
  77. <tr><td>Parę zdań o sobie:</td><td><textarea name="o_sobie" input class="col-xs-6" rows="5" cols="40"><?php echo !empty($_POST['o_sobie']) ? $_POST['o_sobie'] : '' ?></textarea></td></tr>
  78. <tr><td>Zainteresowania:<div style="margin-left: 300px;">&nbsp;</div></td><td><textarea class="col-xs-6" id="usr" name="zainteresowania" rows="5" cols="40"><?php echo !empty($_POST['zainteresowania']) ? $_POST['zainteresowania'] : '' ?></textarea></td></tr>
  79. <tr><td colspan="5"> <center><input type="submit" class="btn btn-primary" value="Wyślij"></center></td></tr>
  80.  
  81. <input type="hidden" name="zglos" value="ok"/>
  82.  
  83. </table>
  84. </div>
  85. </div>
  86. </center>
  87. </form>
  88. </body>
  89.  
  90. </html>