Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: prosba o przetlumaczenie
Forum PHP.pl > Inne > Hydepark
T-rex
Mój pokój jest duży. Po lewej stronie znajduje się łóżko. Obok znajduje sie komoda na ktorej stoi telewizor. Obok jest szafa. Obok okna stoi biurko, na ktorym znajduja sie ksiazki. Na parapecie znajduja sie kwiatki. Na podlodze lezy dywan, a na ścianie wiszą 2 obrazy.

takie cos smile.gif. Jak by ktos mogl, a wiem ze dla wielu z was to 30s. a ja niestety nie jestem w stanie.
dr_bonzo
Sorry, niestety nie znam chinskiego, moze ktos inny ci pomoze.
Vertical
Na jaki język mamy Ci to przetłumaczyć? Jeżeli chodzi o angielski, to:
Kod
My room is big. On the left there's a bed. Next to the bed there's a cupboard with TV on it. Next to the cupboard there's a wardrobe. Next to it there's a desk with books on it. On the windowsill there are flowers. On the floor there's a carpet and there are two pictures on the wall

To jest prawie dosłowne prztłumaczenie, więc proszę nie krytykować zbyt bardzo ewentualnych błędów winksmiley.jpg
spenalzo
Cytat(T-rex @ 2005-01-28 21:44:57)
Mój pokój jest duży. Po lewej stronie znajduje się łóżko. Obok znajduje sie komoda na ktorej stoi telewizor. Obok jest szafa. Obok okna stoi biurko, na ktorym znajduja sie ksiazki. Na parapecie znajduja sie kwiatki. Na podlodze lezy dywan, a na ścianie wiszą 2 obrazy.

Cytat

Tłumaczenie PL -> PL. Mam nadzieje, ze jest OK. BTW szkoda ze jezyka nie podales :/
strife
Cytat(T-rex @ 2005-01-28 19:44:57)

Po hiszpańsku tongue.gif
Cytat
My Pokoj es no substancial. Cuándo lewej banco estar situado sofá. Pasado descubrimientos sie cómoda hasta ktorej estantes televisión. Pasado es no tienda de la ropa. Pasado ventanillas estantes pieza de mueble , hasta ktorym descubrimientos sie ksiazki. Hasta umbral descubrimientos sie floreado. Hasta tobillera lezy alfombra , dónde ścianie wiszą 2 visión.

Przetłumaczone przez translator... swoją drogą znalazłem ciekawy [Link] ... Można tłumaczyć na wiele innych języków... heh smile.gif

Pozdrawiam!
sztosz
@scarface: biggrin.gif Tłumaczenie zaje***e, naprawde dawno sie tak nie uśmiałem biggrin.gif, serio
strife
Cytat(sztosz @ 2005-01-28 21:41:27)
@scarface: biggrin.gif Tłumaczenie zaje***e, naprawde dawno sie tak nie uśmiałem biggrin.gif, serio

I co z tego że ten translator nie tłumaczy kilku słówek co tam, komu są one potrzebne i tak można się domyślic o co chodzi... A tłumaczenie własnej roboty no cóż, angielskiego się ucze 7 lat i bezkuteczenie biggrin.gif ... hehe... Swoją droga to niektóre tłumaczenia przez translatory nadają się do działu humor biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Pozdrawiam Oczywiście Fanów języka Hiszpańskiego... biggrin.gif
T-rex
ojoj, to przez malysza, zapomnialem napisac w jakim jezyku ale wygral smile.gif))

o niemiecki mi chodzilo
ale dzieki i za te tlumaczenia, przydadza sie smile.gif
kicaj
heheh kazdy probowal, ale na niemiecki nikt nie wpadl tongue.gif

Ja z niemca nie pomoge zielony calkowicie i wkonu mi go zabrali smile.gif
reViVer

Mein Zimmer ist gross. Links ist ein Bett. Neben ist eine Kommode. Auf die Kommode steht ein Fernseher. Neben ist ein Schrank. Neben den Fenster steht ein Schreibtisch. Auf der Schreibtisch sind Buche. Auf der Fensterbrett stehen die Blume. Auf der Fussboden liegd der Teppich und an der Wand hangt zwei Bilder.

Pewnie jakieś błędy, ale cięzko mi się już myśli winksmiley.jpg
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.