Dawno się nie odzywałem, dzisiaj jednak, postanowiłem się odezwać i być może znaleźć sposób na mój problem:
otóż zapragnąłem dynamicznie woparciu o zawartość strony budować element tylu <select>
więc od razu pomyślałęm jQuery, selector, loop i gotowe ale nieoczekiwanie zamiast elementu dostałem błąd o treści " ... Uncaught TypeError: Cannot use 'in' operator to search for 'length' in div[name^=abc] ..."
mój jQuery kod:
jQuery(document).ready(function(){ function printOptions(brand){ jQuery.each('div[name^='+brand+']', function(){ jQuery('<option/>', { 'value': jQuery(this).val(), 'text': jQuery(this).text() }).appendTo('.brand_search'); }); } jQuery('#brand_search').keyup(function(){ var brand = jQuery('#brand_search').val(); if(brand){ printOptions(brand); jQuery('div.listfav').css('border','1px solid rgba(0,0,0,0.1)'); jQuery('div[name^='+brand+']').css('border','1px solid red'); }else{ jQuery('div[name^='+brand+']').css('border','none'); console.log('Nie znaleziono!'); } }) })
Co skopałem albo jak powinienem to zrobić żeby mi zbudowało element którego potrzebuje