Mam pewną stronę na której zainstalowany jest skrypt King Media CMS, niestety autor nie przewidział tego że ludzie mogę chcieć ustawić ręcznie stałe linki pod seo. Nie mogę się dogadać z autorem, już się dowiedziałem że przeróbki należy dokonać w pliku king-include/king-page.php, myślałem że mam zamienić wszędzie w pliku ‘tags’ na to co chcę ale wtedy nie działa, napisał mi on wtedy "No search tags.php and change the ‘tags’ in king-pages.php" ... ok zrozumiałem że w tym pliku, więc jest tam linijka ‘tags’ => ‘king-pages/tags.php’ ale tu jak zmieniam ‘tags’ na to co chcę to mam 404 wtedy, (zmieniłem wszędzie to wystąpienie w pliku), napisałem mu o tym a on napisał żeby zmienić ‘tags’ w tej jednej linijce co zacytował, kurczę ale pisałem mu już że mam wtedy 404... (może to nie wynika z kontekstu, ale próbowałem wszystkiego, zmieniłem tags tylko w tej jednej linijce i nie działa, potem w całym pliku, zmieniłem też ścieżkę do tamtego pliku a tags zostało)
To jest końcówka korespondencji na ich forum, wcześniej jeszcze z nim dyskutowałem w komentarzach

Więc tags pojawia się pierwszy raz w tym pliku w tej linijce co on cytował i ja wyżej, potem jest dalej chyba generowanie menu i występuje znowu:
if (qa_using_tags() && qa_opt('nav_tags')) 'url' => qa_path_html('tags'), 'label' => qa_lang_html('main/nav_tags'), );
Próbowałem rożnych zmian ale albo mam 404 albo ładuje się strona z linkiem "tags"
Cały plik:
http://tmp2.hostinglite.pl/king-page.txt