Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: [JavaScript] zainspiruję za odpowiedź ( dla pokazu slajdów )
Forum PHP.pl > Forum > Przedszkole
fand
Hej

Zwykle "irytują mnie" "pływające natarczywie" banery reklam przesłaniające widok treści.

... ale, by nie naruszać Autorstwa kodu tej funkcjonalności, muszę zapytać:

-Mam zestaw fotografii do opublikowania i dla urozmaicenia zamierzam "odsłaniać" po zmianie fotografii jej widok = uczynić zamierzam ten "wodotrysk", zetawem GIFów o kilku warstwach z ostatnią przezroczystą.

- Proszę o tę (dla Wielu) łatwą Pomoc

Dodam, że moja treść nie wymaga przewijania strony ni ku górze ni ku dołowi...

Mój przykład to: robocza wersja jestem na etapie eliminacji "trwałego MENU" na rzecz "podwieszonego" na obszarze "nagłówku strony" i wyświetlania treści "pisanej" w formie "szpalt" (dwu "kolumn ) z kontrolkami "przemieszczania tekstu.

Wracając do "wersji testowej" perspektywicznie "widzę" kilka obrazów ładowanych jednokrotnie i przesuwanych kontolkami "na wzór" w/w treści.

Dziękuję za owocną pomoc = podpowiedź znalazłem "Tu" : http://forum.php.pl/index.php?showtopic=254739&hl=slider

Doceniam pracę i uważność wszystkich zajętych na Forum.
nospor
Daruj se te zlosliwosci... zalozyles temat w niedziele popoludniu... ty myslisz ze ludzie nie maja co robic tylko w niedziele czekac az temat zalozysz i spieszyc w ciagu 5 minut z odpowiedzia?! A ty raptem po paru godzinach zale ze ci nikt nie odpowiedzial....
fand
Cytat(nospor @ 28.01.2018, 15:52:46 ) *
Daruj se te zlosliwosci...

Zawstydziłeś mnie = moja Szczera Pochwała dla zawartości Forum była najwyraźniej słabo wyrażona - skoro uznałeś że wyraża złośliwość.

Przepraszam Wszystkich, którym "podniosłem ciśnienie".
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.